dinsdag 27 maart 2018

Gespannen plafond

Het doek wordt heel strak gespannen tussen de voorziene profielen. De plaatsing van een spanplafond gebeurt best door een vakman met ervaring. Zo ben je verzekerd van een perfecte plaatsing en een correcte garantieperiode. Door de snelle verwerking van spanplafonds zijn het aantal werkuren ook vrij beperkt.


Plameco plafonds Nederlan een nieuw plafond in dag!

Toepasbaar in elke ruimte, zonder hak en breekwerk met verlichting naar wens. Een spanplafond is een elastisch materiaal materiaal dat strak onder je bestaande plafond gespannen wordt. Afhankelijk van je wensen en de huidige situatie kies je degene die het beste past. Overigens hoeft dit zeker niet glanzend te zijn en kan het er . Het plafond bestaat uit een aantal hoogfrequent aan elkaar gelaste banen van deze folie die samen een op maat gemaakt doek vormen. Via opwarming wordt het doek in de randprofielen gespannen.


Na afkoeling staat het doek strak gespannen en is vlakker dan eender welke andere plafondafwerking. Dit polyester spanplafond is door de installateur op maat gesneden en wordt gespannen op kamertemperatuur.

De profielen van beide types plafond (pvc of polyester) kunnen zichtbaar of verdekt zijn en worden bevestigd tegen het bestaande plafond of de muren. Een pvc spanplafond is afwasbaar, hoeft niet te worden . Wil je je oude plafond weg, maar is een volledig nieuw plafond te duur? Of lopen je energiekosten te hoog op door een te hoog plafond ? Het is een kunststof doek uit pvc of polyester dat tussen profielen wordt gespannen.


Met een spanplafond bespaar je geld en tijd. Je oude plafond moet je immers niet uitbreken: de kunststof folie komt er gewoon net onder. Minder werkuren, dus minder kosten. Tegelijk kan je alle elektriciteitskabels, ventilatie- en sanitaire . Kies voor Stretchdesign als u op zoek bent naar een gespannen plafond.


Wij verzorgen al jaren de levering en installatie van Barrisol producten, de wereld leider in gespannen plafonds. Doordat wij actief zijn door heel Nederland en werken voor uiteenlopende opdrachtgevers, hebben wij in het verleden veel bijzondere . Hoe krom of slecht uw bestaande plafond ook is, met een . Er zijn diverse soorten spanplafonds. Het doek raakt het daadwerkelijke plafond alleen aan de zijkanten, waardoor het van belang is dat het zeer strak gespannen wordt.


Is dit niet het geval, dan zal het plafond inzakken en kreukels gaan vertonen. Wat is een spanplafond precies?

Spanplafonds bestaan uit hoogwaardige kunststof die exact op maat wordt gemaakt. Deze kunststof wordt vlak onder uw bestaande plafond aangebracht op onzichtbare klemprofielen en daar strak op gespannen. Het resultaat is een geheel vlak en nieuw plafond met een luxe uitstraling.


Bekijk hier de veelgestelde vragen omtrent een nieuw Plameco Plafond ▻ Lees verder. Mijn plafond is praktisch het laatste wat er nog moet gedaan worden om het af te hebben. In onze nieuwe showroom kunt u het nieuwste komen bekijken op het gebied van plafonds , vloeren en interieurs op maat, zeker een bezoekje waard.


Bezoek alleen op afspraak mogelijk, ook in de avonduren. Adres showrooDe Koumen 1A te Hoensbroek . Het maakt voor een spanplafond niet uit of het bestaande plafond van schrootjes, hardboar stucwerk of beton is. Een DreamPlafond wordt onder het bestaande plafond gespannen en van het bestaande plafond ziet u niets meer. U hoeft dan ook niets te doen aan het bestaande plafond , dat kunt u gewoon laten zitten. Er is geen contact tussen het spanplafond en het bestaande plafond.


Dus zullen de fouten van uw plafond er boven volledig onzichtbaar zijn. De pvc-folie is iets kleiner dan de uiteindelijke nieuwe plafondafmetingen zodat ze strak gespannen blijft. Als familiebedrijf heeft Mondea al meer dan jaar ervaring met spanplafonds.


U kunt zowel een hoogglans plafond als een mat plafond nemen. Omdat we hoogwaardige materialen gebruiken kunnen we een plafond er uit laten zien alsof het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts