vrijdag 16 maart 2018

Dakraam plat dak open

Door met een platdakraam het dak open te maken en er daglicht doorheen te laten wordt je ruimte veel lichter en bespaar je energielasten omdat de lampen minder snel aan hoeven. Een platdakvenster met koepel heeft twee of vier lagen glas. Voor tweelagige beglazing betaal je gemiddeld 1. Beide gaan elektrisch open en dicht.


Lees verder en ontdek de meerwaarde van. Voor professionele gebouwen bestaan .

Met de lichtkoepels van Velux brengt u daglicht en ventilatie in ruimtes met platte daken. Hierdoor ontstaat binnen een prettiger en. Plaats een Velux lichtkoepel voor meer daglicht Velux lichtkoepel voor platte daken.


Lichtkoepel Integra elektrisch te openen , Lichtkoepel vast. Voorkom een donkere ruimte na uitbreiding van uw woning. In veel woningen en kantoren met een plat dak wordt een gebrek aan natuurlijk licht als een probleem ervaren.


Een dakraam in uw platte dak brengt veel daglicht in huis. Het platdakraam brengt natuurlijk licht naar binnen en maakt verblijven in iedere ruimte comfortabel.

Wil je dit realiseren met een strak, modern design? Dat kan, met een Van Boven platdakraam. Dit platdakraam is elektrisch te openen en maakt elke ruimte in je woning, kantoor of bedrijfsruimte met een plat dak comfortabel om te verblijven. Met de afstandsbediening opent en sluit je eenvoudig het platdakraam. Bij regen sluit het raam automatisch door de regensensor.


We leveren het elektrisch te openen. Uitzicht op een platdak saai? Kies voor een in het oog springend ontwerp met uitstekende technische eigenschappen. De platdakramen van FAKRO hebben een uniek en strak design en zijn een perfect alternatief voor de bekende lichtkoepels.


Spring naar Platte daken - Omdat een plat dak vaak het zonlicht tegenhoud is het laten plaatsen van een dubbelwandige lichtkoepel geen slecht idee. Bij een dak koepel van 1x 1komt er al snel meer daglicht uw huis binnen. Ook bij warme zomerse dagen is het lekker dat de lichtkoepel opengezet kan . In veel gebouwen waar op een plat dak lichtkoepels worden geplaatst, is tevens toegang tot het dak gewenst of zelfs vereist. VELUX heeft daarvoor een koepel ontwikkeld die volledig opengezet kan worden en zo vrije toegang geeft tot het dak. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw.


De VELUX daktoegangskoepel verschaft met zijn opening. Met het VELUX assortiment van dakramen voor platte daken kunt u uw platte dak van 0-graden transformeren en volop licht en frisse lucht in uw woning brengen.

Dankzij de keur aan ramen in een vaste (niet te openen ) en een elektrisch te openen variant, vindt u altijd een oplossing die aan uw behoefte voldoet. Een VELUX lichtkoepel of lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. FAKRO lichtkoepels en platdakramen laten natuurlijk licht binnen via platte daken in uw woonruimte, door toepassing van innovatieve materialen en technologieën.


De lichtkoepel zorgt voor een grote hoeveelheid natuurlijk licht en de mogelijkheid tot ventilatie onder uw platdak. Het D_C platdaksysteem is standaard uitgerust met Pgelaagde veiligheidsbeglazing. Op zoek naar een daglichtoplossing voor het platte dak ? Daarnaast beschermt de P2. Of het nu gaat om een vaste uitvoering, een elektrisch te openen.


Vluchtluik en dakbetredingen zijn ontwikkeld als vluchtweg en voor het betreden, t. Deze unit is gemakkelijk van binnen uit te bedienen en wordt na het openen in de 105º stand begrensd. De standaard bijgeleverde regensensor sluit de lichtkoepel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts