vrijdag 23 maart 2018

Tuin overkapping met glas

Een terrasoverkapping van glas maakt uw tuin helemaal compleet. Bij Ter Huurne kunt u vast wel een model vinden dat geheel aansluit op uw wensen. Duurzaam en vakkundig gemaakte designontwerpen of heeft u zelf een paar ideeën. Wij helpen u graag uw woonwensen te realiseren.


Vraag gerust wat er allemaal bij . Wanneer u uw tuin eens flink onderhanden wilt nemen, denk dan eens aan een glazen terrasoverkapping.

De ideale manier om nog langer van de zomer te kunnen genieten. Ze zijn gemaakt van aluminium of houten constructies en voorzien van 10mm gelaagd veiligheidsglas. Onze unieke, stijlvolle aluminium terrasoverkappingen kunnen uitgevoerd worden met een glaswand. In een handomdraai schuift u de glazen wand open en dicht.


U hoeft geen architect te zijn om deze houten overkapping met glas op waarde te kunnen schatten. Geef uw veranda of terras een rustieke uitstraling met de Lariks houten terrasoverkapping voorzien van glazen dak. Terrasoverkappingen van glas.


Bent u op zoek naar een terrasoverkapping die lang meegaat en er ook nog eens goed uitziet? Wilt u ook als het regent graag in uw tuin zitten?

Kies dan voor een terrasoverkapping van Van de Griend. Onze glazen terrasoverkappingen gaan lang mee en kunnen aan de stijl van uw woning . Een goede terrasoverkapping met een al jaren beproefde techniek tegen een zeer scherpe prijs! De Verano terrasoverkapping garda is een uitstekende keus om uw terras te overkappen.


Glazen terrasoverkapping met niet-thermisch onderbroken ( niet geisoleerd ) veranda profielen. Onder de beschutting van een glazen overkapping is het al snel comfortabel warm, buiten zitten en genieten hoeft niet beperkt te blijven tot de zomermaanden. Het creëert een bijkomende locatie van zitruimte die er eerst niet was.


Deze drie verschillende verandasystemen zijn met glasschuifwanden of aluminium kozijnen eenvoudig uit te breiden tot een comfortabele tuinkamer en worden naar wens voor u op maat gemaakt en . Bovendien is aluminium z. AVZ Piazza Glas Overkapping. Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of. Hoe gaat u uw terras overkappen ? Wel eens gedacht aan een glazen terrasoverkapping? En nee, dat hoeft helemaal geen gedoe te zijn. Een glazen terrasoverkapping is door ons zo gezet.


Hout is een natuurlijk product en geeft deze Trebbiano terrasoverkapping een mooie, natuurlijke uitstraling. Jaar in en jaar uit van uw terras in de tuin genieten? Met de glazen terrasoverkapping bent u optimaal beschermd tegen weer en wind.

En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. De glazen terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid. C plaat van Veldman zijn voorzien van een uniek systeem . De terrasoverkappingen schuifbaar glas of P. Veranda terrasoverkapping met glasplaten.


Voor de veranda terrasoverkapping wordt namelijk gebruik gemaakt van assemblage van twee of meer glasbladen aan de hand van één of. Het materiaal van een veranda en de kleur zijn aspecten die de uitstraling van je overkapping bepalen. Kies voor een glazen of polycarbonaat overkapping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts