vrijdag 16 maart 2018

Kanaalplaat vloer

In deze platen zijn holle kanalen aangebracht. Deze kanalen maken de platen lichter zonder dat ze veel van hun sterkte verliezen. In al deze sleutelwoorden speelt de vloer een prominente rol. De niet-voorgespannen en de voorgespannen kanaalplaatvloer voor verdiepings - en dakvloeren wordt zowel in de woning- als utiliteitsbouw toegepast.


De voorgespannen vloerplaat IVP wordt toegepast als begane grondvloer. HVP wordt zowel in de woning- als de utiliteitsbouw toegepast als verdiepings- en dakvloer.

Deze vloerplaten zijn vooral geschikt voor projecten waarbij grote overspanningen . In de platen zijn holle kanalen gevormd. Een kanaalplaatvloer (ook holle plaatvloer genoemd) wordt opgebouwd uit voorgespannen geprefabriceerde platen. Dit maakt de vloeren lichter. Het maximale draagvermogen wordt bepaald door de dikte van de vloer, de overspanning en de hoeveelheid . Tijdens de bouw van een woning zullen toekomstige bewoners voor een aantal keuzes worden gesteld. Eén van deze keuzes heeft betrekking op de vloerconstructie.


Er zijn diverse vloerconstructies mogelijk, maar de meest voorkomende opties zijn de breedplaatvloer en kanaalplaatvloer. Over de holle vloerplaten wordt een afwerklaag gestort.

In sommige gevallen moet eerst een druklaag gestort worden voordat de afwerklaag aangebracht kan worden. De vloerplaten kunnen voorgespannen . De kanaalplaatvloer wordt zowel met als zonder thermische isolatie geleverd. Isolatieplaatvloer is in tal van isolatiewaardes . KANAALPLAATVLOER raveelconstructie. Na montage van de kanaalplaten worden de voegen met een zand- cementmortel gevuld. Hierna wordt de vloer meestal voorzien van een afwerklaag.


Een geïsoleerde kanaalplaatvloer is een vrijdragende systeemvloer, die bestaat uit geprefabriceerde vloerelementen van voorgespannen beton met aan de onderzijde EPS-isolatieplaten. De vereiste isolatiewaarde bepaalt de dikte van de isolatieplaten. Kanaalplaatvloer aanbrengen.


DRBG - Dycore kanaalplaten zijn voorgespannen vrijdragende systeemvloeren die in geïsoleerde en ongeïsoleerde uitvoering worden toegepast in de woning- en utiliteitsbouw. De PLUS kanaalplaatvloeren zijn vooral. Warme, vochtige lucht die via de centraaldozen in de kanalen komt en door deze kanalen naar de koude spouw wordt gedrukt, condenseert op de kop van de kanaalplaatvloer.


Afbeelding toont de gevolgen. Dezelfde warme lucht kan overigens ook tegen het buitenspouwblad condenseren en verkleuring veroorzaken . Het onderzoek geeft aan dat een kanaalplaatvloer met een relatief dikke toplaag (druklaag met constructief samenwerkende afwerklaag) tijdens brand onvoldoende kan vervormen aan de bovenzijde, waardoor in de dammen horizontale scheuren ontstaan en de onderschil vroegtijdig bezwijkt. Het gedrag van de vloer in . Als u een project wilt bewaren wordt het weggeschreven onder het projectnummer dat u ingeeft. Gerritse, Tijhuis betonvloer, prefabbeton, prefabvloer, tricon, beton, betonproducten, , betonsystemen, betonsysteem, lichtbeton wanden, prefabbetonwanden, betoncasco, prefabbetonskelet, systeemwoning , breedplaatvloeren , kanaalplaatvloeren, hollewan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts