maandag 26 maart 2018

Glasplaat ipad vervangen kosten

Als uw iPad scherm kapot is kan dit betekenen dat alleen het iPad glas kapot is of het hele iPad scherm kapot is. Ook al zit een ongeluk in een klein hoekje, maakt dit het niet minder erg dat uw iPad scherm kapot is. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring met het vervangen van het iPad glas. Pad glas scherm reparatie , vervangen binnen min.


Vriendelijke medewerkers en de kosten zijn prima. De reparatie van uw scherm verrichten wij zo snel mogelijk dus u kunt zeer snel weer gebruik maken van uw gerepareerde iPad.

Zit er een barst in je scherm? Of geeft jouw tablet slecht beeld? Laat je tablet voordelig door ReplaceDirect repareren. Is het glas van uw iPad gebarsten?


Het beeld is nog wel goed en in sommige gevallen doet de touchscreen het ook nog maar de kans dat het verder kapot gaat is vrij groot. Klacht : Het glas is gebarsten en last van glas splinters, de touchscreen reageert niet of niet meer de juiste plaats. U kunt bij ons terecht wanneer uw iPad glas gebroken is. Daarbij kunnen wij het iPad glas dat gebroken is vervangen door een nieuw en origineel exemplaar .

We repareren iPad voor vaste prijzen. Een overzicht vindt u bij het betreffende apparaat. Wanneer het problem er niet tussen staat, of bij waterschade, dan repareren we alles tot euro. Zijn de reparatiekosten hoger, dang even we u eerst een prijsopgave.


Bij een eventueel niet akkoord zijn de onderzoekskosten 40 . Onze technische dienst zal het defecte iPad onderdeel deskundig vervangen door een nieuw exemplaar. Op deze manier wordt je iPad volledig hersteld en heb je er weer jaren plezier van! Onze iPad onderdelen zijn de best verkrijgbare, en alle scherm reparaties krijgen tot jaar schriftelijke garantie. Laat ook jou iPad scherm maken bij de telefoon reparatie winkel van GSM Eindhoven.


Op deze pagina zie je in een handig overzicht direct wat de kosten zijn voor het repareren van jouw iPad scherm. Prijzen van Apple iPad -service. De informatie op deze pagina is verplaatst en bijgewerkt. Voor meer informatie over de serviceprijzen van Apple in Nederland gaat u naar de pagina voor iPad -service en - reparatie. Door het plaatsen van nieuw glas (touchscreen) ziet je iPad er weer als nieuw uit en kun je er weer een lange tijd probleemloos van genieten.


Deze veelvoorkomende reparatie kunnen we doorgaans snel uitvoeren en de kosten van het vervangen van het glas zijn aanzienlijk lager dan de kosten van het aanschaffen van . Reparatie kosten : € 600. Bekijk hier onze iPad reparatie tarieven en profiteer van onze lage prijzen en snelle service.

We kunnen de glasplaat voor je vervangen , zodat je iPad van de voorkant er weer als nieuw uitziet. Het kan goed zijn dat jouw iPad is verzeker vaak dekt de inboedel verzekering de reparatie kosten. Wij werken zeer efficiƫnt en eenvoudig waardoor wij de het glas van uw iPad kunnen vervangen tegen zeer scherpen tarieven.


Wij kunnen uw iPad of iPad weer voorzien van een nieuw frontglas. Onderzoek kosten , € 4 € 49. Software herstel, € 3 € 35.


Wij repareren iPad glasplaten los van het LCD scherm wat er onder zit. Wij gebruiken uitsluitend originele Apple onderdelen bij alle reparaties. Dit is niet te verwarren met een kapot LC Als het beeld gewoon goed is, dan is het LCD niet kapot maar alleen de . Vanaf nu kun je in alle MediaMarkt-winkels terecht voor een schermreparatie. Lang wachten of je apparaat opsturen voor reparatie is dus niet meer nodig!


Maak direct een afspraak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts