dinsdag 13 maart 2018

Wat kost een groendak per m2

Een belangrijke vraag wat kost een groendak ? Het antwoord hangt af van verschillende factoren, hier een overzicht. Een groendak heeft dezelfde voordelen als een echte tuin. U kunt erop tuinieren, in de zon zitten, en gezellig met de familie barbecueën.


Soort dak, Prijs per m² (incl. btw en montage), Levensduur.

Bent u benieuwd naar wat de exacte kosten voor uw persoonlijke groendak zijn? Leveren sedumpakket (zonder aanbrengen) per m² vanaf ± € 3– euro )¹. Let op want de zwakste schakel is dat deel wat niet doordacht of niet meegenomen is!


Gemiddeld kost een groendak € per m2. Hou er rekening mee dat er extra kosten bij kunnen komen omdat je geen wortelwerende dakbedekking hebt. Bekijk onderstaande wat een groendak gemiddeld . Wat zijn de kosten groendak precies?


Voor ongeveer € 3- per vierkante meter maak je zelf een groendak.

Een sedumdak heeft weinig onderhoud nodig. Dat is anders als je een complete tuin op je dak aanlegt – die moet je bijhouden zoals je een tuin zou . De kostprijs van een groendak verschilt per type groendak en hangt ook af van de toestand van uw dak. Bekijk hier de kosten voor uw zelf te plaatsen groendak. Sedum cassettes, of opbouw systeem.


Met Dakconcept legt u zelf uw eigen daktuin makkelijk en. Extensief groendak prijs. De gemiddelde prijs van een extensief groendak bedraagt tussen de euro en de 1euro per vierkante meter, inclusief btw en montage. Voor deze prijs heb je een ecologische en duurzame dakbedekking die ongeveer jaar meegaat.


Uiteraard hangt deze prijs af van de soort planten die je . De kosten van een groendak zijn afhankelijk van diverse factoren. Zo is het aanleggen van sedum of beplanting op een schuin dak lastiger te realiseren. Een vuistregel is nauwelijks te geven. In het algemeen geldt dat meer meen lagere € prijs per moplevert.


Iemand een idee wat de plantjes kosten ? Welkom bij de grootste groendak webwinkel van Nederland en Belgie! Direct bestellen, zonder account!

Snelle levering, betaal veilig via iDEAL of AFTERPAY! Laten we maar direct de kosten van een groen dak bekijken. In deze tabel zie je alle bedragen met elkaar vergeleken.


Een stevige dakbedekking is erg belangrijk als je meer wilt dan alleen wat mossen en sedum op het groen dak. De volgende tabel geeft de kosten weer van het investeren in een conventioneel dag en tegenover een groendak en laat zien hoeveel je bespaart op je energierekening. Factoren die de prijs per mvan de dakbedekking bepalen. De genoemde prijzen zijn richtprijzen voor de plaatsing door een dakwerker.


Hoeveel de kosten voor een nieuwe dakbedekking voor je plat dak precies zullen bedragen, hangt echter af van verschillende factoren. Geluidsisolatie: het groendak zorgt ook voor geluidsisolatie, wat vooral op daken in metaal al snel een voordeel blijkt. Groendaken : voor- en nadelen en kostprijs. Bekijk de kosten per dakbedekking en wat hun kwaliteiten zijn. Wanneer uw dakbedekking toe is aan vervanging dan komen de kosten voor een groendak bovenop de kosten voor de onderlaag van PVC of EPDM.


Steeds vaker kiezen mensen voor een groendak vanwege het mooie uiterlijk en de prima isolerende werking. Hoe wordt een groen dak opgebouw wat zijn de voor- en nadelen en wat zijn de kosten voor het laten aanleggen per men kan ik hiervoor subsidie krijgen? Op deze vragen leest u hier de antwoorden.


Ontdek hier meer over de voordelen en prijzen van een EPDM dakbedekking. EPDM is sterk en onderhoudsvriendelijk. Vraag online uw offerte aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts