vrijdag 16 maart 2018

Velux automatisch dakraam

Met de bedieningstablet start u het programma voor een uitgebalanceerd woonklimaat . De regensensor sluit het dakramen automatisch bij de eerste druppels regen. Met de unieke bedieningstablet kunt u de dakramen en daarop aangesloten raamdecoratie, rolluiken en zonwering op afstand openen en sluiten met één veeg van uw vinger. Met één veeg van uw vinger kunt u de rolgordijnen openen, sluiten en op iedere positie stoppen. Bij een storing in de stroomtoevoer kunt u de rolgordijnen ook handmatig openen en sluiten.


U krijgt dan meer comfort en een betere energiebalans in huis.

Hier vindt u meer informatie over een :product_titel. Alle producten zijn moeiteloos aan te sturen met de intuïtieve. Afstandsbediening functies. VELUX en LuXtra dakramen.


Het zoeken en bedienen van het product. Het dakraam automatisch sluiten. Regensensor uitschakelen.


Om het maximum aan comfort te genieten, kan je kiezen uit een waaier aan sfeermakers, verduisteringen en verluchtingssystemen.

Zorg voor een donker en rustig klimaat met een automatisch rolluik voor je dakraam of hou de zon buiten met een buitenste zonnescherm! Kies een binnengordijn, rolgordijn, plooigordijn of . Velux behoort namelijk al sinds jaar en dag tot het absolute topsegment onder de dakramen. Velux heeft veel verschillende soorten dakramen , dus laat je goed informeren voor het plaatsen van een dakraam.


Velux dakramen bij Heuveling Dakbedekkingen. Velux -fabrikant van onder andere dakramen en zonwering- start dit jaar met het ondersteunen van HomeKit. Het weerstation van Netatmo werkt ook uitstekend , en wat is er nou beter dan het automatisch openen van de ramen (of zelfs de ventilatiestand) op het moment dat de luchtkwaliteit slecht is.


Ook het Velux Solar dakraam is nu beschikbaar in de nieuwe generatie dakramen , waardoor het dakraam nog energie- efficiënter is. Het standaard wit uitgevoerde Solar dakraam wordt elektrisch aangestuurd op zonne-energie. Een goed isolerend glas element dat in een specifiek type dakraam wordt geplaatst met een gootstuk type EDJ waardoor het raam dieper in het.


U opent of sluit het dakraam met één vinger op de afstandsbediening. Eenvoudige installatie van raamdecoratie- en zonwering producten op stroom. De bedieningstablet maakt gebruik van een veilig RF-signaal dat individuele producten of groepen van dakramen , rolgordijnen, buitenzonweringen en rolluiken aan . Het nieuwe Solar dakraam met regensensor lost dit op: het dakraam wordt elektrisch aangestuurd via zonne-energie en sluit zich door de ingebouwde regensensor automatisch zodra de eerste regendruppels vallen, aldus Velux. Het elektrische tuimelvenster is ideaal wanneer het dakraam buiten handbereik wordt geplaatst.


Daarnaast is dit tuimelvenster uitgerust met regensensor waardoor het dakraam automatisch sluit bij de eerste regendruppels. Rolluiken, buitenzonwering en raam- decoratie zorgen ervoor dat u vooral.

Vind meer inspiratie op velux. Profiteer meteen van onze automatische afstandsbediening als u een elektrisch systeem op netstroom of zonne-energie kiest. Het activeert automatisch je gordijnen, buitenzonweringen en rolluiken om het klimaat in huis aangenaam te houden. Het systeem kan dit doen op basis van de locatie van je woning en het seizoen. Zorg ervoor dat je kamer niet te warm wordt met het zonweringsprogramma.


Het is heel handig om je dakramen , lichtkoepels en rolluiken automatisch te kunnen laten open- en dicht gaan. Niet alleen met doorluchten, ook op vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts