dinsdag 13 maart 2018

Zolder plafond afwerken

Je zolder afwerken kan op verschillende manieren. De muren en plafonds bij zolders zijn vaak onbewerkt. Om van de zolder een leuke plek te maken, is het. Als je een extra kamer nodig hebt, kan je van je zolder gemakkelijk een leefbare ruimte maken. Per M² - Doe het zelf met Roger : Schuine wand afwerken Per Vierkante Meter, het woonmagazine met.


Het aftimmeren zolder kan snel en goedkoop.

Ontdek hier de simpele tips en kosten van het afwerken van de zolder ! De balken en de houten zolderkap werkt u vlak en glad af met Gyproc Plafondplaten. Ik ben hier nieuw en heb meteen een klusvraag. Op onze zolder is het schuine dak op dit moment afgewerkt met hardboard platen.


De naden en schroefgaten. De isolatie is reeds gestoken. Ik veronderstel dat ik nu nog een dampscherm tegen de kepers moet maken en nadien het plafond zelf.


EN welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Het zou wel iets deftig moeten zijn maar ook niet te duur aangezien het toch maar een zolder is. Om het plafond af te werken zijn gipskartonplaten - die je achteraf kan verven, behangen, betegelen of bewerken met decoratieve pleister - het meest geschikte materiaal. Schroef horizontale montagelatten tegen de draagbalken van het plafond om de gipskartonplaten tegen te bevestigen. Voorzetwanden, scheidingswanden, plafonds , allemaal toepassingen waarvoor gipsplaten de ideale oplossing bieden. Voor het bekleden van plafonds zijn de platen van 1op praktischer.


Zeer interessant voor plafonds op de bovenverdieping, of voor de afwerking van de zolderwanden van een zadeldak. Je hoeft niet echt een handige Harry te zijn om een ruimte in twee te delen, een zolder af te werken of een voorzetwand te plaatsen met behulp van. Bertus heeft bij ons plafond afgetimmerd en schuifdeuren geplaatst. Hij is vakbekwaam , werkt hard en weet heel goed wat hij doet. Naast plafond en schuifdeuren , heeft hij ook nog eens zichtbare leidingen weg gewerkt.


Wij zijn erg tevreden over zijn werk, dat wij hem ook voor een . Gyproc is ideaal om je zolderruimte af te werken. Gyproc voor de zolder : afwerkingsmogelijkheden. Je creĆ«ert extra ruimte en bovendien stijgt je huis in waarde. Waarom je zolder afwerken met gyproc?


U kunt direct beginnen met de inrichting van de nieuwe zolderkamer ! De werkzaamheden bestaan uit het afwerken van de binnenzijde met een gipsplaat plafond , plinten, afwerklatten en een vensterbank.

U kunt het aftimmeren van het dakkapel interieur ook uitbreiden met het plaatsen van handige knieschotten en het . Zolderafwerking - Wommelgem. De schuine wanden is dan vaak een verspilling van ruimte, want je kan de zolder perfect verbouwen tot een slaapkamer, speelruimte, bureaukamer of soms zelfs tot een badkamer. Gyproc is niet alleen handig voor de muren maar ook voor het plafond. Om te beginnen maakt u de schroefgaten en naden dicht met de gipsplatenvuller. Hierdoor ontstaat er een strakke en gladde wand die u eenvoudig verder kunt afwerken.


Verder is het ook van belang rekening te houden met wat u precies wilt gaan bevestigen aan uw wand of plafond , vanwege de draagkracht van de . Van een zolderkamer twee kamers maken met een vliering of simpelweg het plafond laten verlagen en de schuine wanden betimmeren is voor de. Wilt u er daar in tegen een volwaardige kamer van maken die dagelijks gebruikt gaat worden dan adviseren wij u de afwerking lat hoger te leggen en . Het is belangrijk om gipsplaten van een wand of plafond af te laten werken op de juiste manier. Het voorkomt dat er scheurtjes in het stucwerk ontstaan of dat uw behang gaat bobbelen en loslaat.


Gipskarton of stucplaten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts