dinsdag 27 maart 2018

Type trappen

Allstairs Benelux heeft de kennis en expertise in huis om uw droomtrap te realiseren. Welk type trap u ook zoekt, Allstairs heeft alles in huis om elk type te bouwen. Heeft u nog geen idee welk type trap het beste bij u past?


Onze adviseurs geven u graag een gedegen advies over de prachttrap die perfect in . Er zijn verschillende soorten trappen.

Je keuze hangt af van het materiaal en het type trap dat je kiest. Via deze verbinding verplaatst men zich lopend zowel horizontaal als verticaal, om zo van het ene niveau naar een ander te komen (door klimmen of dalen). Hierdoor vormen het stootbord en de trede een 'Z'.


Een trap is meestal een vast onderdeel van een gebouw, . Wij maken Z trappen van hout. U kunt hierbij kiezen voor een trap die van één houtsoort is gemaakt, of houtsoorten combineren. In iedere woning past een trap , maar niet iedere woning is hetzelfde.

De Kruijf Trappen kan des gewenst elke trap voor u op maat maken. Bij een open trap zijn er tussen de treden geen verticale planken aanwezig, stootborden genoemd. Tussen de treden ontstaat er dus ruimte. Dit zorgt ervoor dat een open trap minder prominent aanwezig is. Een open trap wordt vooral toegepast voor trappen in open ruimtes, zoals een woonkamer.


Genico biedt een ruim aanbod aan moderne trappen en design trappen: zowel rechte trappen als bloktrappen en zwevende trappen. Is er sprake van een hoogteverschil in je tuin en ben je op zoek naar een mooie oplossing? Kies dan voor een vlondertrap.


Dit type wordt vaak gekozen. Er bestaan soorten betonproducten waarmee een trap kan worden gevormd: de ter plaatse gegoten of gestorte betontrap, de préfabbetontrap en de losse préfab betontreden. Wij geven meer info over de mogelijkheden. Bekijk het complete Altrex assortiment en vind het product dat bij je past! Wij leveren allerlei soorten trappen voor u op maat in houtsoort naar keuze alle modellen kunnen wij voor u leveren.


Kwaliteit uit eigen fabriek. We onderscheiden verschillende types trappen. De meest eenvoudige soort is de steektrap.

We hebben ook nog een zwevende trap, een draaitrap, een wenteltrap,… We zetten deze belangrijkste types hieronder even op een rijtje, maar weet dat er nog vele andere soorten zijn ook! Onze specialisatie in exclusieve houten trappen en meer bepaald ronde en geplooide types , laat ons toe om trappen te maken in elke stijl en vorm. Puur maatwerk en uit eigen atelier.


Ook het uitbekleden van beton trappen behoort tot van onze troeven. Van klassiek tot design, wij kunnen werkelijk elke trap maken. Het type „stampen heeft wellicht eerder betrekking op hetgeen Handboek p. Op sommige plaatsen wordt dit leder ook wel gestampt, wat bijna op dezelfde wijze kan gedaan worden, als de waschvrouwen het linnen stampen. De typen „ trappen en „stampen komen ook voor in het lemma . Een zegsman uit Gennep (Limburg) zei dat met de klompen aan of met de blote voeten getreden werd tussen het snijden door (zie het lemma „klei snijden). Fraai, functioneel en sterk, met hardhouten afgeronde treden en een leuning met sleutelgatprofiel.


Gelieve je zoekresultaten te verfijnen. Toon de volgende resultaten . Hoge kwaliteit en veiligheid kenmerken ons enorme productenassortiment aan traptreden voor trappen en wenteltrappen. Indien laag gewicht en corrosiebestendigheid vereist zijn leveren we .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts