dinsdag 27 maart 2018

Bakfiets op maat

Elektrische bakfiets op maat voor groot, zwaar en speciaal transport. Elke kleur en uitvoering is mogelijk. Worden vormgegeven en gemaakt in eigen atelier.


Ben je op zoek naar een bakfiets ? Een Duitse online catalogus zet er maar liefst 4op een rij. Een goedkopere oplossing heb je met de XYZ Cargo: met dit open source ontwerp bouw je zelf een bakfiets - met welke opbouw je maar wilt.

We beschikken over een breed assortiment van standaardfietsen voor dames en heren. Ook hebben we veel verschillende accessoires voor ieder model fiets. Voorbeelden van onze op maat gemaakte fietsen en bakfietsen. Bakfietsen , maar bijvoorbeeld ook. Wat zijn de voor- en nadelen van de ve.


Sterk en robuust - OP MAAT GEMAAKT VOOR UW BEDRIJF! Bekijk en lees meer over de KDV-BSO. Wilt u een bakfiets bestellen? Samen met Steven Vromman bouwden we deze bakfiets op maat.

De fiets bestaat uit een onverslijtbaar degelijk onderstel voorzien van terugtraprem en handrem. Waar mogelijk gebruikten we recuperatie onderdelen. Het Wageningse EnvanCorven bouwt elektrische bakfietsen op maat. En dus ook met een sterke motor en dito accu.


De e-bakfietsen die René van Corven ontwerpt kenmerken zich door veel handwerk en oog voor detail. Op deze pagina vind je informatie over de afmetingen van de Babboe bakfiets als montagepakket en als gemonteerde bakfiets. De Babboe Big is een topkwaliteit bakfiets voor een zeer betaalbare prijs. Er is plaats voor kinderen en boodschappen.


Nú tot 4euro korting op je bestelling ! Alle fietsen zijn gestraald en gemetaliseerd - kleur is naar eige keuz. Oerdegelijke sterke bakfietsen , zoals ze al meer dan 1jaar het Nederlandse straatbeeld bepalen. Zwaar, onverwoestbaar en eigenlijk ook best heel charmant.


Niet snel, wel stabiel, veilig en gemakkelijk in gebruik. Dit is de grootste versie van de klassieke bakfiets. Talloze mensen gebruiken deze bakfietsen , die ook te.


Wij verkopen deze fiets omwille van de aankoop van een elektrische bakfiets. Goed onderhouden Kleur: Parelwit Maat : Versnelling: Shimano Al… € 2700. Klik hier voor een duidelijk overzicht van de bak maten van een cargobike en een cargotrike van bakfiets.

Kijk maar eens goed rond naar de verschillende plaatjes van de bakfietsen en lees onze reviews en specificaties. Bij de meeste merken kun je ook nog kiezen uit een aantal verschillende uitvoeringen qua versnellingen en handremmen en een specifieke kleur. Je krijgt dus altijd een bakfiets op maat ! De maat Large driewieler bakfiets is zowel korter als smaller dan de enorme “XL”, zodat hij op de meeste fietspaden en tussen twee Amsterdammertjes past. Een kleinere versie van onze klassieke bakfiets. Royale hoes om de bakfiets in zijn geheel te beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling.


Universeel afdekzeil voor maximale bescherming van uw bakfiets. Het afdekzeil (bescherm hoes) is de perfecte oplossing om uw bakfiets in de stalling of buiten het seizoen, mooi schoon en droog te houden. Alle onderhoudsonderdelen kunnen wij verzenden naar Nederland en België. De levertijd bedraagt 2-werkdagen.


Uiteraard is afhalen in een van onze vestigingen ook mogelijk. Plaats uw bestelling nu online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts