woensdag 14 maart 2018

Prijzen ramen wassen

De richtprijzen van een ramenwasser zijn afhankelijk van de soort woning het aantal ramen en de soort ramen. Ook de afstand tussen de woonplaats ramenwasser en de plaats van de klant speelt een rol. Het laten wassen van uw ruiten zal goedkoper zijn voor een rijwoning dan voor een vrijstaande villa. Bovenstaande prijzen gelden uitsluitend voor het schoonmaken van de ramen aan de buitenzijde van uw woning. Steeds vaker kiezen mensen er echter voor om niet alleen de ramen aan de buitenzijde van de woning schoon te laten maken, maar ook aan de binnenkant.


Maak gebruik van onze introductieprijzen.

De eerste keer dat u een glazenwasser online bij ons boekt, krijgt u van ons een scherpe introductieprijs. Zie hierboven de introductieprijzen voor een tussenwoning, hoekwoning en vrijstaande woning. Deze introductieprijzen gelden voor alle ramen aan de . Kan iemand mij zeggen hoeveel meen glazenwasser doet per uur voor de buitenzijde? Ik snap dat over het algemeen een kantoorpand sneller gaat dan een woonhuis dus als het kan graag twee getallen. Tweede vraag is wat gangbare tarieven zijn per mexcl.


Het is helaas niet altijd mogelijk om een vaste prijs te noemen voor het wassen van uw ramen. Hiervoor wordt extra gereken het is achterstallig onderhoud. De kosten bedragen voor een normale woning met maximaal ramen per verdieping aan de .

Sinds kort hebben we een glazenwasser in de arm genomen om alle ramen en kozijnen van onze vrijstaande woning te wassen. Zijn eerste bezoek duurde uur en hier moest. Hallo, Ik heb een bloedhekel aan het wassen van mijn ramen. Wat zijn zo richtprijzen?


Nu vroeg ik mij af of iemand ervaring heeft met het laten wassen van zijn ramen. Laten jullie enkel de buitenkant doen of ook . De prijzen verschillen enorm. Wij zijn op onderzoek gegaan om erachter te komen waarom sommige glazenwassers je ramen lappen voor €1 en waarom je bij sommigen meer dan €euro per raam betaalt. Er zijn verschillende oorzaken voor het prijsverschil.


Hieronder hebben we de oorzaken op een rijtje gezet:. Glazenwassen particulieren. Enkele standaardtarieven voor particuliere woningen: Om u een indicatie te geven van de kosten laten we hieronder een aantal tarieven zien. Hier vindt u bruikbare prijsinformatie op basis van het materiaal, raamtype , glastype en extra mogelijkheden.


Als u zich als nieuwe klant meldt, is er de mogelijkheid om 1e keer met korting uw ramen en kozijnen te laten wassen. Het wassen van ramen kan soms een lastige en tijdrovende klus zijn. Hoogte is vaak een probleem, en van het geld voor het huren van een lange ladder kun je ook een glazenwasser inhuren.


Door verschillende glazenwasser offertes met elkaar te vergelijken op prijs en kwaliteit kun je behoorlijk in kosten besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wij hanteren scherpe tarieven. De kosten van een glazenwasser zijn altijd afhankelijk van een aantal factoren. Met welke frequentie wilt u de ramen gewassen hebben?


Zijn uw ramen gemakkelijk te bereiken? Bespaar direct op de glazenwasser en plaats zelfreinigende ramen ! Lees hier de andere voordelen en meer over zelfreinigend glas prijzen. Ramen wassen met omgekeerde osmose water. Wij wassen ramen met omgekeerde osmose.


Omdat Osmose zuiver water is, kunnen we reinigen zonder zeep en altijd zonder strepen. Daarnaast is het ook nog eens milieuvriendelijk en altijd aan scherpe prijzen ! Cleantime bvba: streeploos reinigen met zuiver osmose water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts