donderdag 22 maart 2018

Geluidsisolatie wand

Glas- en steenwol werken goed als warmte- isolatie, maar beperkt als geluidsisolatie. Voor effectieve geluidsisolatie zijn geluidsisolerende materialen en constructies nodig. Met geluidsisolatie voor de muur kan je dit oplossen.


Geluidsoverlast ontstaat . Lees hier meer over de prijzen en materialen om muren te isoleren.

Beton en steensmuren isoleren. Om twee ruimten akoestisch van elkaar te scheiden wordt in ieder geval de scheidingswand geïsoleerd. Denk bijvoorbeeld aan de scheidingswand met de buren. De juiste manier van isoleren is een constructie te plaatsen die als barrière functioneert tussen de . Snel uit voorraad gelever ook op locatie van uw klant. Lichte binnenwanden hebben tal van voordelen te bieden : ze vereisen minder draagbalken, kunnen sneller afgewerkt worden, vergemakkelijken de inwerking van de elektriciteitsleidingen,.


Ze kunnen echter ook een negatieve invloed hebben op het akoestische . Voor de een is de verbetering van de geluidsisolatie voldoende, voor een ander is de (verminderde) geluidsoverlast na isolatie nog altijd storend.

Er bestaat dus geen pasklaar systeem dat alle geluidsoverlast voor iedereen kan oplossen: veel is afhankelijk van de toestand van de daken, wanden en vloeren van het . Gebruik voor effectieve geluidsisolatie speciale geluidsabsorberende materialen en constructies. Voorzie je wanden van de juiste geluidsisolatie en je kunt genieten van de stilte om je heen. Het isoleren van een lichte scheidingswand met metalen regelwerk zorgt voor een goede geluidsisolatie en brandwerendheid. Een wand van Gyproc GypFrame profielen heeft een hogere geluidsisolatie dan een wand met houten stijl- en regelwerk.


De Isover glaswolrollen en -platen hebben een optimale breedtemaat van . Fermacell combineert hoge prestaties met economisch monteren. Gyproc SoundBloc zijn akoestische wanden en plafonds die specifiek ontwikkeld zijn om geluid te dempen. Gyproc Soundbloc systemen zitten snel en makkelijk in elkaar en zijn dunner dan traditionele geluidsisolerende systemen. Dit doet echter niet af aan de kwaliteit!


Via deze pagina kan advies worden ingewonnen . Ontdek alle mogelijkheden en kosten van oplossingen voor de geluidsoverlast! Muurisolatie in de vorm van een akoestische voorzetwand is dé oplossing voor het verbeteren van de geluidsisolatie met naastgelegen buren of tussen ruimtes. Voor de bestaande muur wordt een geluidsisolerende akoestische wand geplaatst. Door een luchtdichte en trillingvrije constructie te realiseren en de massa te . Bij spouwconstructies zoals bij de FAAY woningscheidende wandsystemen wordt de geluidsisolatie nog verder verhoogd door het vullen van de spouw met minerale wol.


Genoeg methodes om die te dichten én dikwijls verbeteren ze de geluidsisolatie aanzienlijk!

Verbeteren van geluidsisolatie bij bestaande muren. In eerste instantie moet u altijd controleren of er geen geluidslekken zijn (bijvoorbeeld bij de aansluiting tussen gevel en wand , of via een gekoppeld ventilatiekanaal ). Vergeet niet een eventuele kruipruimte op geluidslekken te controleren, misschien schuilt dáár de. Daardoor isoleren metal-stud wanden geluid beter dan andere typen wanden met eenzelfde massa. In veel gebouwsituaties is de architect of de aannemer redelijk vrij in de keuze van het type voorzetwand. Wanneer echter de eisen aan de geluidsisolatie van de voorzetwand belangrijk zijn, is het raadzaam te kiezen voor . Door het plaatsen van een geluidsisolerende wand met isolatieplaten voor je binnenmuur, kun je contactgeluid isoleren en geluidsoverlast voorkomen.


Onlangs hebben wij een nieuw huis gekocht en onze aannemer is inmiddels druk met de renovatie. Op dit moment is het huis natuurlijk leeg en galmt het veel, maar nu we aan het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts