woensdag 14 maart 2018

Kruipruimte isoleren doe het zelf

Voor de doe -het-zelver is het isoleren van de kruipruimte goed te doen. De investering van het isolatiemateriaal heb je snel terugverdiend. In deze video is te zien hoe een kruipruimte geisoleerd wordt. Het isoleren van de kruipruimte onder uw huis kan veel extra wooncomfort opleveren.


Deze klus kunt u ook gemakkelijk zelf doen, bij zowel een betonnen als een houten vloer. Bekijk hier wat u nodig heeft en lees het stappenplan.

Als doorgewinterde doe -het-zelver ga je natuurlijk de kruipruimte in. Vind praktische tips om zelf je (houten) vloer te isoleren. Isoleren levert meer comfort op en bespaart je geld. Dat geldt ook voor het isoleren van de kruipruimte. Ongeveer van de warmte gaat verloren via de vloer.


In je huis kun je te maken hebben met een betonnen vloer of een houten vloer. Voor het isoleren van beide vloeren heeft GAMMA de juiste materialen in huis. Met de juiste isolatie maakt je jouw huis warm en comfortabel.


Of het nu gaat om de vloer isoleren , het dak isoleren of je kruipruimte isoleren : met ons klusadvies helpen we je graag op weg met handige tips, tools en een stappenplan voor het zelf isoleren van je huis.

Kosten kruipruimte isolatie doe het zelf. De winter is weer begonnen. Je merkt gelijk dat het buiten kouder wordt want je moet de thermostaat hoger draaien om het binnenshuis behaaglijk warm te houden. Je zou dan denken dat je kort je huis moet verwarmen en dat de warmte daarna circuleert door je huis. Wanneer uw kruipruimte goed toegankelijk is kunt u zelf uw vloer isoleren en daar de isolatiechips aanbrengen.


Wij berekenen voor u hoeveel isolatiemateriaal u nodig heeft en leveren dit bij u thuis op het tijdstip dat door u gewenst is. Ook als u later werkzaamheden in de kruipruimte uit moet voeren, . Vorig jaar stond er op dit forum een bericht over zelf isoleren maar dit is nu gesloten. Ik heb hier echter nog een aantal vragen over. Eerst zou je pannenlatten tegen de vloer moeten bevestigen. Mijn vraag is: hoe doe je dat handig?


Welke soort en hoe te bevestigen? Wat isolatiemateriaal betreft zijn er drie opties: harde isolatieplaten , gespoten isolatiematerialen of glaswol. Hard isolatiemateriaal zoals. Doe hiervoor beroep op een vakman.


Een doe -het-zelver kan het materiaal zelf verspreiden onder de vloer. Wanneer de kruipruimte niet erg nat is en vloerisolatie vooral een thermisch doel heeft, kan worden volstaan met een laagdikte van 11cm (R-waarde 3). Gaat het om het terugdringen van de relatieve vochtigheid om bijvoorbeeld houtrot tegen te gaan,.


Je kan je kruipruimte vergelijken met een spouwmuur, het doel is vocht af te voeren zodat je binnenruimte droog blijft.

Daarnaast is ook de grond zelf een bron van kou. Het is dus zeker interessant om de kruipruimte te isoleren. Echter moet je wel goed opletten dat deze ruimte altijd geventileerd blijft, anders kun je last . Met vloerisolatie bespaar je niet alleen op de energiekosten maar krijg je vooral lekker warme voeten in de winter. Door het isoleren van de vloer kun je de kosten ervan terugverdienen.


Dat gaat weliswaar niet zo snel als bij dakisolatie maar je hebt naast de maandelijkse besparing ook warmere voeten en . Bent u een doorgewinterde doe-het-zelver dan wilt u hoogstwaarschijnlijk zelf uw vloer isoleren. En dat is heel goed zelf te doen. Het voordeel van parels is dat ze zich snel en makkelijk zelf verspreiden in uw kruipruimte. Een houten vloer isoleren kun je zelf met de KARWEI klusinstructie.


Vloerisolatie verhoogt niet alleen het wooncomfort, het scheelt bovendien in je stookkosten. Kruipruimte isolatie nu met SUBSIDIE. Een woning verliest warmte via de ramen, de muren, het dak en de vloer. Onnodig warmteverlies betekent onnodig energieverbruik.


De bodem van de kruipruimte bestaat uit vochtige gron . Wilt u zelf aan de slag met vloerisolatie van de kruipruimte , dan kunnen wij voor u een Doe-Het-Zelf pakket verzorgen van Tonzon en u desgewenst hierover verder adviseren en informeren. Tonzon Thermoskussens zijn reflecterende kunststof luchtzakken die onder tegen de houten of betonnen vloer gemonteerd kunnen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts