maandag 26 maart 2018

Onderhoud leistenen vloer

Vloer onderhoud van leisteen , eenvoudig zelf leisteen schoonmaken. Professionele natuursteen technieken zoals het reinigen en het impregneren van leisteen. Waar komt het eigenlijk vandaan? Wat zijn de kenmerkende eigenmerken van leisteen ? Hoe ontstaat leisteen eigenlijk?


Op deze pagina gaan we u vertellen hoe u uw Mustang leisteen vloer het beste kunt reinigen, beschermen en onderhouden.

Dit product zorgt voor een mooie kleurverdieping, zijdematte glans en vuilafstotende werking. Ook kan je opteren om, in plaats van de leisteenolie , de vloer te beschermen met AKEMI Kleurverdieper Super, dit product maakt de leisteen diep donker, geeft een perfecte bescherming tegen vlekken en maakt het onderhoud. Lees verder om uit te vinden hoe je leistenen vloeren en tegels kan . Maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat u geen onderhoud heeft aan deze prachtige natuursteen. Deze kunt u eerst proberen te.


Als uw leistenen of kleistenen tegel los liggen of gebroken zijn dan kunnen wij deze met gemak voor u vervangen. Leisteen tegels zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Onderhoudscontract leisteen.

Indien u zeker wilt weten dat uw leistenen vloer of uw andere . In de keuken is deze wat dof geworden. Weet iemand een eenvoudige oplossing om de vloer weer. Het onderhoud van natuursteen is eenvoudig en niet bewerkelijk, mits de juiste onderhoudsmiddelen worden toegepast. Natuursteen staat bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid. Zelfs na jaren intensief gebruik behoudt het materiaal zijn natuurlijke schoonheid.


Maar hoe zorg je ervoor dat je je vloer als nieuw houdt . De meeste soorten leisteen zijn zuurbestendig, maar soorten zoals Italiaanse kleurlei is wel zuurgevoelig. Zuurgevoelige leisteen kan u na plaatsing en het uitdrogen van de voeg grondig reinigen met . Wij hebben in onze keuken een vloer in Indische leisteen. Oorspronkelijk dweilde ik de vloer met Marseillezeep (en af en toe schuren met vlokkenzeep), maar de vloer werd heel dof. Ik ben dan overgeschakeld op lijnoliezeep, maar dit geeft evenmin een bevredigend resultaat. De vloer blijft even dof en . Doordat de Noorse leisteen geen kalk bevat is deze vloer namelijk weinig gevoelig voor vlekken.


Ook vetvlekken zakken doorgaans door de tegel en verdwijnen op deze manier. Reinigen en coating aanbrengen op leistenen vloer te Noordwijkerhout. Heb je natuursteen vloertegels met een wat ruwer oppervlak zoals leisteen of kwartsiet, vraag dan om schrobmachine met een borstel die geschikt is voor natuursteen.

Wanneer u deze Noorse leisteen vloer. Leistenen tegels voelen aangenaam aan, vooral voor blote voeten, en bestaan in alle afmetingen en diktes. Ze zijn heel mooi in de tuin, maar natuurlijk ook binnen.


Dankzij zijn ondoordringbare, sterke en onderhoudsvriendelijke eigenschappen kan leisteen ook dienen als muurbekleding in vochtige ruimtes zoals de . Het is een duurzaam en sterk natuurproduct met een uniek uiterlijk. Veel gebruikte soorten natuursteen zijn: leisteen , graniet, marmer en Belgisch hardsteen. Ieder met zijn unieke uiterlijk en eigenschappen.


Als je al een natuurstenen vloer hebt. Maar, naast het reguliere schoonmaakwerk, heeft een natuurstenen vloer ook specifiek onderhoud nodig. Voorkom teveel water op de vloer : wat water betreft verschilt een natuurstenen vloer nauwelijks van een houten vloer. Kleine krasjes kunt u wegpoetsen met een vochtige doek. Houd er wel rekening mee dat scherpe voorwerpen kunnen leiden tot diepe krassen die niet weg te poetsen zijn.


Om welke behandeling gaat het? Niet zuurgevoelig leisteen. Hak- en zoolstrepen verwijderen. Roestvlekken verwijderen. HG roestvlekken verwijderaar. Regelmatig reinigen - dweilproduct. HG tegelreiniger ( HG product 16).


Glanzende beschermfilm aanbrengen tegen vuil, krassen en andere slijtage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts