vrijdag 16 maart 2018

Doorzichtige screens

De screens van Corradi zijn van doorzichtig zeil en te openen en sluiten met een druk op de knop. Gonja Tenten BV produceert ook een geheel elektrische variant van de Gondula. Deze is vooralsnog alleen toepasbaar op haakse hoeken en kan geleverd worden in geheel transparant of met een borstwering van PVC- zeildoek.


Het wordt gefabriceerd geheel naar de wensen van de klant. De ritsscreen (ook wel ZIP screen genoemd) met zichtvenster (PVC folie) is een speciaal type ritsscreen met een tweedelige geleider en een verzwaarde onderlat waarin het doorzichtige folie mooi strak blijft staan. Het zichtvenster is gemaakt van doorzichtig PVC folie welke op verschillende hoogtes kan worden gemaakt.

Bij Protectsun vindt u screens en ritsscreens voor al uw ramen. Mooie screen buitenzonwering ingemeten en gemonteerd regio Amsterdam. Bijkomend voordeel is dat het screen privacy bied. U kunt zelf wel naar buiten kijken, maar de inkijk onder de overkapping is beperkt door de filtering van het glasvezeldoek.


Het is ook mogelijk om een volledig doorzichtig raam in het doek te laten maken. Op deze manier ontstaat er een transparante afsluiting met optimaal . Met Somfy smart home producten zorgt u voor een verbonden huis. Kies en installeer uw gemotoriseerde verticale screens als buitenzonwering.


Nu online bestellen, de windvaste zipscreen 1van Nederlandse fabrikant Rainbow.

Bij ons al vanaf € 69- incl. Snelle levering, gratis bezorgen! Het rolluik koppelt traditionele veiligheid aan een grote mate van doorzicht. Een screen wordt op de raamprofielen of gevelsteen bevestig een afrolbaar doorzichtig doek zorgt ervoor dat het direct zonlicht van uw raam wordt gehouden, en dit zonder u het zicht op de omgeving te ontnemen. Door het geperforeerde weefsel wordt het rechtstreekse zonnelicht van uw ramen geweer hierdoor wordt . De zijkant of de voorzijde van uw overkapping kunnen wij voorzien van windvaste Zipscreens, bij deze screens zit het doek aan de zijkant volledig in de geleider opgesloten, het doek bolt hierbij niet zoals bij normale screens.


Afhankelijk van de doekkeuze kunt u kiezen voor een meer of minder doorzichtige variant. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Een veranda is een echte aanwinst voor uw huis. Daar wilt u graag zo lang mogelijk van genieten.


En ook wind en tocht kan uw plezier vergallen. Met de verticale veranda screens van Kluszon geniet u wél langer van uw veranda. Vlakhangende buitenzonwering. Doordat het doek toch iets doorzichtig is zult u zich niet opgesloten voelen. Screens van binnenshuis gezien.


De ongewenste warmte en isolerende lichtinval komen niet binnen. Er is dus geen kans op verblinding of onaangename reflecties in tv-of computerschermen. Toch verliest u het contact met buiten niet omdat screendoeken steeds doorzichtig zijn.


In de zomer ga ik mijn keuken en volledige leefruimte echt niet in het donker zetten door rolluiken naar beneden te laten (die ik trouwens ook gewoon lelijk vind).

Neen, dan laat ik gewoon doorzichtige screens naar beneden en dan zie ik de kinderen tenminste ook nog buiten spelen als ik binnen iets aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts