dinsdag 20 maart 2018

Slot voor schuifdeurkast

Vooral geschikt voor slaapkamers of badkamers, in geval van nood kan het slot van de buitenkant met. Als groothandelaar en importeur van onder andere hang en sluitwerk, sleutelmachines sleutels en sleuteltoebehoren, meubel- en inbouwkluizen, sleutelkasten en geldkisten neemt Nauta een toonaangevende positie in. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Schuifdeur slotje voor houten deurpanelen , indrukbaar.


Onze schuifdeursloten zijn geschikt voor elke willekeurige deur van minimaal mm dik.

De schuifdeursloten zijn veelal van RVS componenten geproduceerd. Hoogwaardige kwaliteit dat garant staat voor probleemloos . Ik wil een houten kledingkast (die ik nu als voorraadkast gebruik) met schuifdeuren op slot kunnen doen. Wat voor slot (max €25) kan ik daarvoor het beste gebruiken? Deze is voor opbouw om een draaideur te blokkeren, op de kopse kant van een schuifdeur lijkt me niet wat, erg breekbaar.


Meubelsloten besteld u gemakkelijk en snel bij onlinedeurbeslagshop. Online hang en sluitwerk, sloten , deurbeslag,ONLINE Dé goedkoopste.

Ons schuifdeurbeslag is bekend om zijn fantastische loopeigenschappen. Cilinderslot voor schuifdeurkast AS-K serie. Bekijk grotere afbeelding. Geschikt voor schuifdeuren. Vind schuifdeur slot op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Ze jat ook altijd spullen zoals.


Haakje aan de zijkant op de schuifdeur , haakje op de kast direct daarnaast, hangslot of cijferslot erdoor. Een gamma schuifdeurkasten die ongeëvenaard akoestisch comfort bieden. Een veilig gevoel in uw eigen huis is belangrijk.


Locktech kan u hierover advies geven, en de juiste producten leveren en installeren. Hieronder vindt u een overzicht van opbouw sloten , raam en schuifdeur sloten en glasdeursloten die kunnen bijdragen tot dit veilig gevoel. Vepa ks schuifdeurkasten , bieden oplossingen voor archiveren, opruimen en het indelen van de ruimte. Met de hoogwaardige akoestische eigenschappen.


Alle noodzakelijke deurbeveiliging en deursloten vindt u bij GAMMA.

Zoals cilindersloten en veiligheidssloten. Kleuren: wit, zwart aluminium, antraciet en grijs. Beste kwaliteit kantoorbeubelen voor een lage prijs. Swing is elegant en stijlvol en geeft uw werk- en vergaderruimten extra klasse. Tevens bieden draaideuren de mogelijkheid om een slot toe te passen op enkele of alle deuren.


Insteek schuifdeurslot voor euro-profielcilinder. Doornmaat: mm, mm vierkant. Steekmaat: mm, ingericht voor euro-profielcilinder. Slotkast: 165x93xmm, gemoffeld staal. Voorplaat: 235xmm afgeron roestvast staal.


Voorzien van slot , inclusief inklapbare sleutels. Afmeting: B1x H76cm (B1x H100cm € 2800). Legborden: Inclusief legborden per kast. Slot : Inclusief slot met sleutels per kastdeur.


Indien u de kast wilt laten monteren door onze montagedienst, . SDK kast is ideaal voor het opbergen en archiveren in open ruimten. Geruisloos openen en sluiten zorgt voor minimale verstoring in het gebruik. Vriendelijke perforatiepatronen maken het een decoratief element in iedere ruimte. Kies zelf het aantal legborden per compartiment, de kast is afsluitbaar met een slot in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts