dinsdag 20 maart 2018

Mooie houten snijplank

Deze snijplank heeft handgrepen aan ze zijkant, en kunt u gemakkelijk reinigen met… Meer. Voor 15:uur bestel morgen in huis. Je kunt dit doen met dunne olie zoals bijvoorbeeld lijnzaadolie of speciale bamboehoutwas.


Of gebruik jij je snijplank ook om te serveren? Kies dan een extra mooie uit.

Actie: Tot korting op snijplanken. Hartstikke hygiënisch, staat stoer in de keuken én ze zijn vriendelijk voor je messen. Welke houten snijplank is jouw favoriet?


Een mooi gevormde houten snijplank in rond model maakt uw gerecht presentatie helemaal af! De meeste mensen hebben een simpele snijplank en daarom is een ronde houten snijplank vaak een goed kado. Bij Cookinglife vindt u verschillende houten snijplanken in rond uitvoering, waaronder een luxe combinatie waar . Je kunt ook een mooie houten s snijplank aanschaffen die als decoratie op het aanrecht komt te liggen.

Een houten snijplank hoef je niet alleen te gebruiken tijdens het koken. Denk aan prachtige ronde snijplanken in drie formaten. Leg deze plank op elkaar op het aanrecht en decoreer de bovenste plank nog met kleine . Dat kan, als je met de volgende tips rekening houdt en de juiste olie gebruikt. Waarom olie voor houten snijplanken ? Snijplanken kunnen een leven lang meegaan, als je ze regelmatig onderhoudt. Het onderhoud van een houten snijplank roept nog wel eens vragen op bij onze klanten.


Want hoe zorg je ervoor dat een mooie houten snijplank jarenlang mooi blijft? Een snijplank is een tool die in geen enkele keuken mag ontbreken. Ze zorgen ervoor dat je je ingrediënten makkelijker kan snijden en beschermen je aanrecht tegen vuil en krassen.


Maar natuurlijk heeft je snijplank ook een esthetische functie: of je nu kiest voor een houten , marmeren of kunststoffen versie: een mooie. Houten snijplank schoonmaken. Natuurlijk was jij je houten snijplank altijd goed af met heet water en zeepsop, maar dood je daarmee ook alle bacteriën? Om er zeker van te zijn dat je snijplank goed schoon is gebruik je citroensap en zout.


Om de plank mooi te houden gebruik je olie.

Hoe zorg je ervoor dat je houten serveerplank en houten keukengerei mooi blijft? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet! De snijplanken van Boos Blocks zijn gemaakt van Noord-Amerikaans esdoorn- of walnoothout en zijn een zeer goede ondergrond voor uw messen. Naast de houten snijplanken vindt u bij ons ook kunststof en flexibele snijplanken. Deze planken hebben nagenoeg geen onderhoud nodig en zijn eenvoudig in gebruik.


Mooie houten snijplank van het eigen merk van Loods 5. Niet alle houtsoorten zijn geschikt als snijplank. Bijvoorbeeld vurenhout is erg zacht en taxus is zeer giftig. Beukenhout wordt het meest gebruikt. Dit hout is meer dan voldoende beschikbaar, redelijk hard en goed bestendig tegen snijden.


Met name kopshouten snijplanken gaan lang mee. Door de balkjes kops tegen. Voor ieder wat wils en voor ieder wat unieks! Bent u op zoek naar een mooi cadeau? Een nieuwe keukenaccessoire of een nieuwe . Hobbymaterialen en hobbyartikelen voor jong en oud.


Ontdek ook onze gratis leuke zelfmaak-ideetjes om te knutselen! Vind hier mooie houten of stenen snijplanken om je hapjes mee te serveren of een functioneel exemplaar van kunststof dat zo de vaatwasser in kan. Veel snijplanken hebben handige eigenschappen zoals een sapgoot om het geklieder te beperken of een geul om broodkruimels op te vangen. Supersnel thuisbezorg dus .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts