dinsdag 20 maart 2018

Trap bekleden met verlichting

Zonder hak- en breekwerk. Dankzij led-strips kan je je trap op nóg meer manieren sfeervol verlichten. Vaak is een hal of trapgat donker waardoor een onveilige situatie voor uzelf of uw kinderen kan ontstaan.


Bovendien verdient de binnenkomer van uw woning . Ontdek en bewaar ideeën over Trap verlichting op Pinterest. Meer ideeën over Trap verlichting , Binnenverlichting en Trappen.

Het plaatsen van verlichting is een unieke manier om extra sfeer toe te voegen aan de ruimte. Ook is het handig voor donkere trapopgangen. De trapverlichting heeft hierdoor niet alleen een decoratieve waarde.


Bij trapverlichting heb je de keuze . Ook de trap wordt hierin niet vergeten. Je wilt ervoor zorgen dat je trap een echte eyecatcher wordt en direct opvalt als je het huis betreed. De subtiele ledlampjes zorgen voor een lichtgloed die uw trap extra in de spotlight zetten.


Trapverlichting is een fraaie wijze om uw trap mooier én veiliger te maken.

Daarnaast zijn de treden beter zichtbaar in het donker, waardoor de kans op ongelukken kleiner wordt. Speciaal voor een donkere trapopgang. Een trap bekleed in eiken, met.


Extra veilig en gelijk een sfeervolle trap. Mogelijk als traptreden verlichting onder de treden en als wangverlichting wanneer u ook de zijkanten bekleed. Voor uw veiligheid en de juiste sfeer.


Wilt u net wat meer sfeer in uw trappenhuis of wilt u juist nog meer veiligheid in de nacht? Verlichting met sensor bij uw trap is wel zo prettig. Laat het inbouwen van automatische led trapverlichting aan een vakman over, tegen lage prijzen!


LED trapverlichting is ook toe te passen in bestaande situaties. Bij een bestaande trap is het vaak wat moeilijker om hier LED- verlichting te plaatsen omdat je zit met verschillende draden en transformators die je graag goed en. Graag willen wij in onze bedrijfspand de trap opnieuw laten bekleden incl. Onze collectie trapbekleding bestaat uit uitvoeringen, namelijk hout, laminaat, vinyl en PVC.


De stootborden kun je verven, maar je kunt deze ook laten bekleden met hetzelfde materiaal en kleur als de trede. Behalve aan de zijkant van de trap , kan de verlichting ook onder de traptrede worden aangebracht. Je kunt kiezen voor een trapverlichting in je traptreden.


Iedere trede wordt dan verlicht met een led strip die onder de trede wordt geplaatst. Ga je de traptrede alleen schilderen en niet bekleden , dan kun je ook kiezen voor een aluminium strip boven op de traptrede.

Dit is een U-vormig aluminium profiel die . Op zoek naar trap renovatie? Wij zijn specialist in traprenovaties! Wij renoveren uw trap binnen één werkdag, zonder hak- en breekwerk. Vandaag de dag bestaan verschillende soorten materialen, motieven, bestigingsmethoden om een trap een persoonlijke toets te geven.


Het is belangrijk dat je kiest voor een tapijt met een grote slijtvasthei die geschikt is als trapbekleding. Traprenovatie : trapbekleding. Houd er rekening mee dat het bekleden van je trap met tapijt geen eenvoudige klus is.


Bij Kwantum vind je harde trapbekleding om je trap netjes af te werken. Lees er alles over en kom naar één van onze winkels!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts