vrijdag 23 maart 2018

Meerlagig parket

Meerlagig parket is een semi-massieve vloerbedekking die uit meerdere lagen hout bestaat. Wij verkopen reeds jaar laminaat en parket van de beste kwaliteit. Wij bieden parket en laminaat in diverse houtsoorten en van verschillende . Di Legno biedt verschillende varianten van meerlagige parketvloeren aan met een toplaag in eik.


Geef uw woning een gezellige, warme en tijdloze uitstraling met parket van Impermo.

Verschillende houtsoorten, afwerkingen, plankdiktes en -afmetingen. Hoe geraak je als (ver)bouwer wijs uit het parketaanbod? Hoe weet je welke soort het meest geschikt is voor de toepassing die jij voor ogen hebt? Wij vroegen het aan Jan Labeeuw van Lalegno, producent en verdeler van meerlagig. Hout leeft en past zich aan bij wisselende temperaturen en luchtvochtigheid.


Onder invloed van een wisselend binnenklimaat en het voortdurende krimpen en zwellen van het hout gaan massieve vloeren na verloop van tijd vaak schotelen of vervormen. De meerlaagse parketvloeren van Lalegno zijn samengesteld uit verschillende lagen hout.

Een toplaag, gemaakt van massieve eik, tropisch hout of bamboe van uitstekende kwaliteit. Een stabiliserende onderbouw. De verschillende lagen worden dwars op elkaar geplaatst en daarna onder hoge druk stevig met elkaar . Lalegno meerlagenparket garandeert een duurzame oplossing met maximale stabiliteit.


Ontdek grenzeloze toepasingen, kijk en pluk ideeën voor uw interieur. Par-ky is meerlaags parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat. Zo is Par-ky even gemakkelijk in installatie en onderhoud als een laminaatvloer. Toch is er een groot verschil: de toplaag van Par-ky is echt hout, geen imitatieprint zoals bij laminaat. Dit meerlagige parket is een vloer met een slijtlaag in gevernist eik naturel die uw interieur zal versieren.


De afgeschuinde kanten brengen tot hun. Halfmassief parket, samengesteld parket of meerlaags parket kopen? Kom dan eens langs bij FloorHouse of vind uw droomvloer online in onze webshop! Onze nieuwbouwwoning eindigt de ruwbouwfase en we moeten binnenkort beslissen welke vloer we willen plaatsen (voor de chapewerken beginnen, de dikte van de chape is afhankelijk van de te plaatsen vloer).


We willen graag een houtenvloer en meerlagig parket lijkt ons de beste . Kan er mij iemand vertellen of er verschil is in kwaliteit tussen meerlagig en massief parket ? Ik ben onlangs naar een winkel geweest waar de verkoper me zei dat de toplaag bij beide toch maximum 4mm kan slijten waardoor de meerprijs voor massief parket eigenlijk weggesmeten geld is.

Het meerlaags parket is de ideale parketvloer indien U houdt van brede planken of voor parket op vloerverwarming. De standaardlengtes variëren tussen en m. In het gamma van de op maat gemaakte planken zijn lengtes mogelijk tot ca. Deze kunnen legklaar uit een standaard . Orifloor levert en legt fineerparket van PAR-KY. Naast massief parket en meerlagig parket bestaat er nog een derde soort parket: het fineerpar… € 295. Samengesteld parket of combiparket bestaat uit een krimpvrije multilagenbasis met een massief eiken toplaag (tot mm).


Door de lagen kruiselings op elkaar te plaatsen ontstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts