donderdag 22 februari 2018

Wat is een pvc vloer

Een PVC - vloer is ongeveer millimeter dik. Beide vloeren bestaan uit meerdere lagen waaronder een sterke toplaag en een transparante beschermlaag. Een aantal jaar geleden kwamen de eerste PVC - vloeren op de markt.


In eerste instantie werden ze vooral toegepast in projecten, maar tegenwoordig zijn PVC - vloeren niet meer weg te denken uit onze woonkamers. Waarom zou u een PVC - vloer moeten kopen? Roobol heeft de voor- en .

PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. Zoekt u een vloer met de uitstraling van hout of natuursteen? En het gemak van kunststof? Wilt u liever dat één van onze . Laminaat is opgebouwd uit verschillende laagjes.


Alle informatie die u nodig heeft, kunt u vinden op deze pagina. Materiaalverschil tussen marmoleumvloer en PVC - vloer. Marmoleum is het Linoleum van de Nederlandse fabrikant Forbo.

Pvc staat voor 'Polyvinylchloride' en lijkt erg op zeil. Groot verschil is echter dat zeil wordt verkocht in lange banen op een rol en Pvc vloeren in het algemeen in stroken worden geleverd. Het is dus een natuurlijk product! Pvc - vloer prijzen per m2.


Dan heeft u een heleboel verschillende soorten en maten waaruit u kunt kiezen. Maar wat zijn nu eigenlijk de kosten die u kwijt bent aan een mooie en goede pvc - vloer ? Dat leest u allemaal hier op de site! Daarnaast is het verkrijgbaar in honderden verschillende designs en voelbare structuren waardoor het een . Kies je voor een vloer van PVC of laminaat? Hoe vaak horen wij het in onze showroom, ik hoef geen nep op mijn vloer! Totdat ze de lange garanties horen.


Het zachtere vinyl (novilon is nog zachter) is een kwalitatief goede vloer, met een lange levensduur. Het vinyl is zachter dan een PVC - vloer , maar er blijven daardoor ook sneller afdrukken van voeten van meubels en keukenkastjes in staan. Door naar de prijs te kijken, kun je vaak al nagaan wat de kwaliteit van de vloer is.


De toplaag van een PVC - vloer is voorzien van een embossing structuur. Dankzij deze structuur voel je de nerven van het hout ook daadwerkelijk in de PVC - vloer. De nerven worden willekeurig aangebracht en volgen het dessin niet.


De kwaliteit van deze 2mm dikke vloeren is geschikt voor huishoudelijk gebruik.

De meeste 2mm dikke vloeren zijn vlak, maar enkele. PVC is voor verschillende woonruimtes extra handig zoals de badkamer. Een andere beschrijving die kenmerkend is voor een Novilon vloer is de stille vloer.


Dit komt door de geluiddempende werking van een Novilon vloer. Novilon vermindert namelijk contactgelui wat ook fijn is voor uw (onder)buren. De pvc - vloeren van Handyfloor minimaliseren contactgeluiden en zijn geschikt voor vloerverwarming. Wat onze klanten zeggen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts