woensdag 21 februari 2018

Kattenluik in dubbel glas kosten

Wij kunnen dubbelglas laten maken waar een gat in is gemaakt en waarbij de luchtspouw weer hermetisch is afgedicht zodat de isolatiewaarde optimaal blijft. De prijs voor het maken van een gat in dubbelglas bedraagt 6euro inclusief btw. Let op: de kosten van het dubbelglas en de montagekosten van de ruit komen . De Raad Glas in Rotterdam levert en installeert kattenluiken in het glas van deuren en ramen.


Hierdoor kan uw kat altijd in- en uitlopen en hoeft u niet elke keer de deur van uw woning open te doen voor uw kat.

Het voordeel van een kattenluik in glas is dat hiermee het hout of kunststof van de deur, de muur of het kozijn . Onlangs een glaszetter langs laten komen en die heeft keurig het raam opgemeten die vervangen zou moeten worden dit houdt dus in aan de bovenkant dubbelglas en aan de onderkant kunststof zodat er een kattenluik kan worden gemaakt, kosten van de offertje ¤80- je begrijpt dat dit natuurlijk veels te . Een kattenluik in glas plaatsen is altijd mogelijk, mits het afmeting van het glas minimaal 30cm in hoogte en 30cm in de breedte is. Daarom plaatsen we bij enkel glas altijd een nieuwe ruit, aangezien de kosten van nieuw enkel glas nihil zijn in verhouding tot de arbeidskosten. Kattenluik in dubbelglas.


Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde glaszetters uit uw regio! Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor kattenluik in dubbel glas van glaszetters in Hoboken (Antwerpen) om te weten wat het mij gaat kosten ! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters . Wist u dat een kattenluik in (dubbel ) glas ook mogelijk is? Graag wil ik een kattenluik in dubbelglas laten plaatsten. Afmetingen ruit: 186xGraag hoor ik wat de kosten zijn voor de ruit, het luikje en het plaatsen. Ik wil een kattenluikje in een klein uitzetraam laten plaatsen.


Het kattenluik moet microchip gestuurd zijn ( mijn katten zijn gechipt). Is dit mogelijk en wat zijn de kosten inclusief montage? Maar het is de vraag of je het moet willen. Buiten dat is nogal duur.


Ik zou ook gaan voor een luik in de muur of de oplossing die Manda Rijn aandraagt. Bij ons kan het niet anders dan in het openslaande raam in de kamer ( dubbel glas ) of in het hout van de achterdeur (in de voordeur vind ik het geen gezicht). Tijdens een paar dagen afwezigheid van ons hele gezin is de katten binnen houden geen optie. We hebben maar van de kat die daar tevreden . Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor een kattenluik in dubbel glas , inclusief alle kosten zoals voorrijkosten.


Het gaat om het raam naast de voordeur. Dit raam is ongeveer 2x 8cm.

Gedetailleerde omschrijving: In een bestaand raam op de begane grond wil ik graag een kattenluik laten plaatsen. Graag een prijsopgave voor het plaatsen van het luik. Mocht het niet mogelijk zijn om in bestaand dubbelglas een . Dubbel glas plaatsen is niet iets wat u zomaar zelf doet, de meeste mensen laten dit over aan een specialist. Wanneer dubbel glas namelijk op de juiste manier wordt geplaatst biedt het vele voordelen, zoals een hoge isolatiewaarde. Hier leest u welke voordelen dubbel glas nog meer biedt en wat de kosten zijn.


De SureFlap in glas monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts