donderdag 15 februari 2018

Zonwering glas

Lees hier meer over de eigenschappen van zonwering in glas. Zonwering tussen dubbelglas is populair. Het is zeer hygiënisch, duurzaam, energiebesparend en het geeft u de mogelijkheid om het binnenklimaat . InBlindz raambekleding heeft alleen maar voordelen.


Denk aan jaloezieën, plissés of duplissés, maar dan in glas ! En zeker niet onbelangrijk, het past prachtig in het interieur.

Op deze manier kunt u zelf regelen hoeveel (zon)licht in uw kamer binnenkomt. Het is dé oplossing voor iedere situatie in huis. Van de woonkamer, werkkamer, keuken, . Bij Polysun systemen is de jaloezie, plissé of het rolgordijn in het isolatieglas ingebouwd. De zonwering zit in de volledig afgesloten ruimte tussen het glas. Door de ScreenLine zonwering tussen het glas in te plaatsen krijgt u een hoogwaardig zonwerend product.


Het systeem is ongevoelig . Het is ook een ideale oplossing voor een draaikiepraam. Met de jaloezieën kunt u eenvoudig de mate van privacy regelen en de hoeveelheid zonlicht die .

In een kantooromgeving is dit ook een vereiste vanuit de Arbowetgeving. De keuze hoe de juiste binnentemperatuur wordt bereikt is aan de eigenaar of gebruiker. Je hebt er misschien nog niet van gehoor maar er is ook dubbel glas verkrijgbaar met jaloezieën, douette of plisségordijnen erin, ook wel combiglas genoemd.


Dit betekent geen ongewenste pottenkijkers en een makkelijke zonwering – zonder bijkomende nadelen. Screenline: uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas. ScreenLine is een systeem waarbij een jaloezie, plissé of rolgordijn tussen het glas gemonteerd wordt in een isolatieglas unit. Het product verandert de eigenschappen van het isolatieglas niet en wordt er volledig door beschermd. Jaloezieën ingebouwd in dubbel glas zijn een technologisch hoogwaardige ontwikkeld product op het gebied van zonwering.


Ze maken de regulatie van het binnenvallende zonlicht mogelijk zonder afbreuk te doen aan esthetische eigenschappen van de raampartijen. De jaloezieën kunnen niet beschadigd worden of . De zon kan bondgenoot of vijand zijn voor het wooncomfort. Om te vermijden dat ze vijand wordt, is een vorm van zonwering onmisbaar. Maar welke oplossing kies je nu best: zonwerende beglazing of een zonwerend systeem zoals screens of lamellen. Of schuilt de gouden oplossing in een combinatie . Wij plaatsen beglazingen voor diverse.


Schildersbedrijven, Glaszetbedrijven en Particulieren. Dit alles met NPR en NEN normen. Ook voor grote projecten zijn wij beschikbaar waarmee we dan ook een jarenlange ervaring hebben. Ruiten van grote afmetingen die geplaatst worden .

De onderbouw in de vorm van verticale glaselementen breiden het terrassendak tot een glasoase uit maar u kunt er ook edele beglazingen voor balkon of paviljoen mee verwezenlijken, of praktische ruimteverdelingen. In het bijzonder de volledig glazen elementen scheppen lichtdoorstroomde ruimtes om. Polysun, specialist in zonwering in isolatieglas, gaf voor de eerste keer acte de présence op de Polyclose. Om de warmte uit huis te weren en de hinderlijke zon uit de kamer te houden kan er het best gebruik gemaakt worden van buiten zonwering. Vooral de warmte houden we het best buiten wanneer het zonlicht nog niet voorbij het glas is.


Glas met geïntegreerde zonwering. SAGE GLASS is electrochroom glas uitgevoerd als dubbel- of drievoudig isolatieglas dat onder lage spanning van helder naar donkergetint (vice versa), zonder afbreuk te doen aan het doorzicht. Er zijn vier verschillende tinten. Met SAGE GLASS kunnen mechanische . Heerlijk als de zon schijnt, maar dan biedt zonwering aan de buitenkant van uw huis wél een uitkomst.


Zowel voor het licht en de temperatuur in huis, als bescherming van uw interieur. Vele modellen en uitvoeringen zijn mogelijk. Zo leveren wij rolluiken, screens en knikarmschermen op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts