maandag 12 februari 2018

Resolschuim

Resolhardschuim is gebaseerd op resolhars. Resolschuim is een hardschuimplaat, gemaakt van onder meer aardolie. De platen hebben een zeer hoge isolatiewaarde. Het product heeft een DUBO keur. Het DUBOkeur bewijst dat een product (onder andere voor de bouw) tot de meest .

Lees alles over prijs, prestaties en isolatiewaarde resolschuim. Onafhankelijke info resolschuim. Kingspan Kooltherm isolatie is hoogwaardige resolschuim isolatie met een vezelvrije kern, geschikt voor diverse toepassingen. Wie echt op zoek is naar een isolatiemateriaal met even goede en zelfs betere isolerende eigenschappen als PUR en PIR, heeft nog één optie: resolschuim.


Het tekort aan PUR en PIR baart bouwheren en aannemers al maanden kopzorgen. Maar er lijkt een alternatief voor handen. De vraag naar resolplaten swingt de pan uit, bevestigen producenten aan bouwsite Livios.

Zoals eerder gezegd scoort resolschuim ecologisch beter dan PIR. Dat is ook voor ons de reden om hiermee te werken. Het zal inderdaad wat opletten zijn bij stockage en plaatsing, maar dat nemen we er graag bij.


Het enige waar wij ons nog wat zorgen over maken, is het feit dat het materiaal een . Samen met chemische stoffen als fenol, ureum en formaldehyde wordt een hard schuim gevorm dat uitstekend geschikt is voor het isoleren van daken, muren of vloeren. Resol is voornamelijk populair omwille van het bijzonder hoge isolerende vermogen. Een bijkomend voordeel is dat wanneer het verbrand er bijna geen . De resolhars wordt bewerkt met warmte en blaasmiddel om een celstructuur te bekomen. Het is een zeer fijne structuur die 1 gesloten is. Van alle kunststof isolatiematerialen is dit de minst milieubelastende.


Aanbrengen: Onze vakmannen plaatsen de . Hiermee bewijst Kingspan Insulation wederom zijn technologische . Het Kooltherm-gamma op basis van resolschuim is met zijn onvergelijkbare thermische, mechanische en brandveiligheidskenmerken het beste voorbeeld van deze bijzondere dynamiek. Zo bezien gaan producenten van hoogwaardig isolatiemateriaal als PIR en resolschuim gouden tijden tegemoet. En wat te denken van aerogelisolatie en vacuümisolatiepanelen?

Een aantal ontwikkelingen op rij. Reeds meer dan jaar levert Deschacht aan de veeleisende, kwaliteitsbewuste bouwprofessional en doe-het-zelver een uitgebreid gamma van Riolerings- en. Technische specificaties.


Omschrijving resol hardschuim isolatieplaat één zijde glasvlies één zijde gesloten aluminium folie met. Warmtegeleidingcoëfficiënt. Webshop, webwinkel Gebroeders Verheyen Isolatie steigerhout.


Monier Clima Comfort Plus werkt met Resol-schuim als isolatiemateriaal, de dunste isolator en tevens de minst warmtegeleidende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts