dinsdag 20 februari 2018

Aluminium dakraam

Aludakraam biedt u een gedegen, onderhoudsvriendelijk alternatief voor bestaande dakraamoplossingen in de markt. De maten variëren uiteraard daarom is er voor elke maat wel een dakraam van groot tot klein. De meest bekende zijn die van VELUX, FAKRO en ROTO.


De dakramen zijn er in diverse soorten: hout, kunststof, aluminium en in verschillende kwaliteiten, bijvoorbeeld NORDAG heeft geëxtrudeerde dikkere aluminium profielen . Een dakraam zorgt voor extra licht in uw ruimte.

Gebruik dit dakraam om meer licht in uw blokhut, tuinhuis of tuinverblijf te creëren. Het handige alumnium uitzetraam met . Nordag, producent van dakramen uit Genk, lanceert een nieuw type dakraam waarmee het zich in de markt wil zetten naast grotere jongens als Velux en. Het hout in de dakramen , dat door afstandshouders in pvc nooit in contact komt met het aluminium , is gelamelleerd kwartierhout uit het Bayereswal . De beglazing kan soms aangepast worden, of indien u wenst, kunt u de kleur van uw dakraam en gootstukken aanpassen. Na de Tweede Wereldoorlog werden de afmetingen van de dakramen in het algemeen ook veel groter.


Men spreekt in dit verband ook wel van dakvensters.

Deze zijn vaak uitgevoerd in kunststof, aluminium of verduurzaamd hout en zijn soms voorzien van ingenieuze kantelconstructies. Jaloezieën voor dakramen verkrijgbaar voor Velux-, Fakro- en Roto-vensters. Neem een kijkje op de aluminium versies Comfort Line en Exclusive Line. Benieuwd naar aluminium Winstar dakramen ? Dit type dakraam is verkrijgbaar in diverse afmetingen en prijzen. Aluminium profielsystemen voor dakramen en lichtstraten.


Doordat wij verschillende Reynaers profielsystemen toepassen kunnen wij qua stijl en kleur altijd een geschikte oplossing bieden. Ook kunnen wij uw dakraam of lichtstraat voorzien van al dan niet elektrisch openende raamvleugels. Dakramen van het merk FAKRO zijn onderhoudsarm en verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Het grote voordeel en gemak van FAKRO is dat de bediening aan de onderkant is geplaatst en deze kan in ventilatiestanden worden vast gezet.


Nordag- dakramen zijn gemaakt met aluminium buiten- frames die niet in aanraking komen met het hout. De verbinding is ontworpen met afstandhouders in pvc. Dit maakt de dakramen onverslijtbaar, ook in extreme weersomstandigheden.


Een extra dakraam in aluminium is een optie om voor extra verluchting te zorgen in uw serre. Elke ACD Prestige Serre heeft voldoende verluchting via of meerdere dakvensters evenredig met de lengte van de serre. Leverbaar op bestelling .

ACD is Belgisch fabrikant van hobbyserres. Bij ons vind je het grootste en meest complete aanbod aan hobbyserres (in tuinbouwglas, veiligheidsglas, polycarbonaat) en een heel brede waaier aan serre-accessoires terug. De Screenline zonweringsoplossingen van Pilkington Benelux zijn daarnaast eenvoudig te bedienen, wat wel zo prettig is voor bijvoorbeeld een wat lastiger te bereiken dakraam.


Ze kunnen in verschillende type kozijnen toegepast worden, zoals hout, kunststof en aluminium kozijnen. Geleverd inclusief gootstukken LuXtra gootstukken. Bijbehorende LuXtra gootstukken zijn weer- en UV-bestendig.


Ze zijn vervaardigd uit aluminium en afgewerkt in de universele grijskleur die gebruikt wordt door bijna alle merken, zodat er geen kleurverschil is na bijplaatsing van nieuwe dakramen. De rolhor voor dakramen 7serie is qua maatvoering speciaal aangepast aan de maatvoeringen van standaard dakramen. De Rolhor voor dakramen is volledig uitgevoerd met geanodiseerde aluminium profielen en is voorzien van een automatisch rolsysteem met demper die het gaas rustig in de cassette laat terug . See more ideas about Homes, Attic conversion and Balcony.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts