dinsdag 27 februari 2018

Gladde wanden badkamer

Wij maken een badkamer zonder te hoeven betegelen. Het sanitair van je badkamer ziet er op zich nog goed uit, o. Tegels zijn niet meer van deze tijd dus de keuze is gevallen badkamerstucwerk , strakke wanden met . De muren van je badkamer afwerken hoeft niet altijd met tegels te zijn. Waterafstotend behangpapier of waterbestendige verf kan niet rechtstreeks in de douche gebruikt worden, maar wel als hippe toets op badkamerwanden die niet.


Plaatmaterialen zijn de laatste trend om de wanden van badkamers mee te bekleden.

Misschien niet meteen voor de hand liggen maar u zult versteld staan als u ziet hoe mooi een badkamer met gladde wanden kan zijn. En wat dacht u van het onderhoud. Nooit meer schrobben om vuile voegen schoon te maken. Team Marco van Huizen maakt het . Steeds meer mensen kiezen voor een badkamer zonder tegels. En is makkelijk schoon te houden.


De ontwikkelingen van materialen staan niet stil. Daarom een aantal voorbeelden op een rij. Geen tegels, wel een gezellig printje op de wand.

U bent aan het zoeken naar een stijlvolle of misschien wel industrieel wandafwerking voor de uw muren van uw badkamer , toilet, woonkamer of douche? Naden willen we niet meer en . Kunststof wandbekleding is een elegant en praktisch alternatief voor tegels Het is schoon, snel en strak. Het heeft een elegante en strakke uitstraling, een groot onderhoudsgemak en het is snel geplaatst. De wandbekledingsplaten zijn licht van gewicht, ter plaatse gemakkelijk te bewerken en eenvoudig met . Glimmende tegels en gepolijste vloeren zijn mooi.


Maar of het heel handig is, valt te betwijfelen. Installeer in een kleine badkamer bovenkasten met een spiegel of hang planken op over de lengte van de wand voor een optische vergroting van de ruimte. Wij onderscheiden vijf verschillende soorten stucwerk voor het badkamer stucen: Tadelakt: vanaf €14- per m2.


Voor wanden : vanaf €15- per m2. Beton Ciré: vanaf €10- per m2. Terrastone: Prijsindicatie mogelijk bij het aanvragen van een offerte.


Zorg voor goede ventilatie na het douchen en voorzie je badkamer van gladde ,voegloze wanden van betonstuc of marmerstuc. Perfect dat doen we al jaren. Badkamer vloer en wandbekleding in kurk. Kurk kan natuurlijk tegen vocht (uw wijn is toch ook nat). De kurktegels - zowel vloer als wand - worden op een gladde ondergrond verlijmd en na plaatsing maal vernist.


Zo wordt een verzegeld geheel bekomen.

Door de gladde afwerking is het makkelijk schoon te houden. Je kan de coating heel goed doortrekken op je wanden. Zo heb je een naadloze badkamer , in één afwerkingsmateriaal.


Het inwrijven, ook wel polijsten genoem gebeurd met een geslepen half edelsteen. Het polijsten gebeurd met olijfzeep, ook wel zwarte zeep genoemd. Het is nodig om de wand waterafstotend te krijgen.


Uiteindelijk krijgt de wand door het polijsten een gladde en . Je kunt ook wanden op dezelfde manier afwerken en de badkamer zo één geheel maken. Voor een optimale hechting moeten gladde tegels ook grondig machinaal worden geschuurd. Een badkamer zonder tegels is de nieuwste trend in badkamer design.


Strakke, gladde wanden en weg met voegen en tegels. Een stijlvolle badkamer als resultaat. Hygiënisch en eenvoudig onderhoud. Zoek je een alternatief voor tegels?


Stucwerk in de badkamer wordt steeds populairder. In dit stappenplan zie je hoe je dat aanpakt, een badkamer stucen. Wanden van glas zijn super onderhoudsvriendelijk. Er zijn namelijk geen voegjes meer die vies kunnen worden.


Door het gladde oppervlak wil vuil niet hechten. Helpt u om het beste uit water te halen en uw badkamer en keuken te veranderen in plaatsen om echt te genieten. Bent u uitgekeken op uw wand - of vloertegels in de badkamer en toe aan iets nieuws?


Het zorgt voor een gladde en strakke afwerking en geeft een exclusieve uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts