vrijdag 16 februari 2018

Verticale zonwering buiten

Onderzoek TNO: Uit TNO onderzoek is gebleken dat de toepassing van buitenzonwering veel energie kan besparen. Door de toepassing van zonwering kan in kantoren procent op energie voor koelen bespaard worden. Voor woningen geldt dit voor. Verticale zonweringen van Winsol weert de zon uit je woning. Deze vorm van verticale zonwering blokkeert de zonnestralen op jouw ramen zodat de temperatuur van je woning comfortabel aanvoelt.


Je houdt de warmte van de zon buiten maar je kunt toch nog steeds naar buiten kijken.

Deze esthetische vorm van zonnewering wordt ook op maat gemaakt en kan je aanpassen. Zo kan je ervoor kiezen om 1 verduisterende screens te gebruiken. Met name in de zomer laten we onze huizen graag baden in het zonlicht, met grote raampartijen die buiten en binnen verbinden.


Een voordelige, fraaie en effectieve manier van raamzonwering die steeds vaker wordt . Slimme klimaatbeheersing goed voor het milieu en uw leefklimaat: markilux screens- en verticalezonwering koelen, houden warmte vast, beschermen en maken elk klimaat perfect met minimale moeite. Inclusief intelligente technologie en een uitstekend ontwerp. Er zijn zelfs screens waardoor je nog steeds naar buiten kunt kijken terwijl de omgekeerde richting geblindeerd is.


Het screen systeem bestaat uit een cassette, oprolas een screendoek en een onderlijst. Het screendoek is vaak verzwaard door middel van een aluminium onderlijst, deze glijdt vanuit de cassette tussen twee .

Ze houden de zon en insecten buiten , en gaan oververhitting tegen zonder dat jij het zicht op buiten verliest. Maar welk prijskaartje hangt er aan verticale zonwering ? Een specialist van Winsol geeft ons een woordje uitleg. Foto: RENSON Sunprotection . Veel natuurlijk daglicht is een voorwaarde voor een gezond binnenklimaat in uw leefruimte.


Maar ongecontroleerde en overmatige zonlichtinval kan de comfortbeleving danig verstoren. Buitenzonwering van Renson geeft u controle over de lichtinval en houdt zonnestralen tegen vooraleer die het glas bereiken. Westend levert en monteert diverse typen verticale zonwering voor de woon- als werkomgeving. We bieden maatwerk van kleine tot extreem grote maatvoeringen. U kunt kiezen uit handmatige of . Een uitgebreid assortiment zonwering bij Zon en Scherm.


A- merken, korte levertijden en gunstige prijzen. De aluminium kasten, geleiders en onderlijst worden gepoedercoated en onder hoge temperaturen gebakken voor kleurvastheid te garanderen. Sunconfex perfectioneerde vier technologieën om tot het ultieme resultaat te komen: de Improved Screen. Deze buitenscreen zit onder alle omstandigheden bovenaan, onderaan, langs de zijgeleiders en in zijn geheel strak aan de raampartij vast. De Solscreen van Winsol is een vlakhangende buitenzonwering met een compacte en elegante vormgeving.


Dankzij de compacte opbergingskast kan het geheel onopvallend en harmonieus tegen de raamconstructie geplaatst worden. Het ingenieus ritssysteem bij de ZIP screens beantwoordt aan de hoogste windclassificatie voor deze verticale zonwering.

Indoor screen Brustor Indoor vertical blinds window blinds. Ze zijn eenvoudig te monteren op de gevel of het raamprofiel. Screens, uitvalschermen, buitenjaloezieën : de. Harol door de jaren zijn zonweringen. Vlakhangende zonwering of screens zijn de makkelijkste en meest efficiënte oplossing om ramen of andere gevels een discrete én ook een functionele waarde mee te geven.


FIXSCREEN: De eerste verticale zonwering die windvast is en insecten buiten houdt. De verticale zonwering past zich aan alle breedtes .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts