donderdag 22 februari 2018

Verduisterende gordijnen voor kunstof kozijnen

Speciaal voor kunststof kozijnen is het Perfect fit rolgordijn ontwikkeld. Wanneer u een houten kozijn heeft met een minimale sponningdiepte van 18mm, zal het perfect fit systeem keurig passen. Dit betekend dat een Perfect Fit systeem met een verduisterende stof nooit 1 verduisterend zal zijn.


Rolgordijnen voor kunststof kozijnen zijn er in zowel verduisterende als semi- transparante uitvoeringen. Kenmerkend aan deze rolgordijnen zijn de cassettes waarin de rolgordijnen zitten. De cassettes en zijgeleiders zijn voorzien van plakstrips, wat het bevestigen ervan heel eenvoudig maakt.

De Nano Rolgordijnen van . Wij bieden je de oplossing, want met onze onderdelen kun je jouw nieuwe plissé gordijnen , jaloezieën of . Een uniek systeem omdat het rolgordijn precies past in een stijlvol frame, direct gemonteerd op het kozijn, dat meebeweegt bij het openen en sluiten van ramen en deuren. Raamdecoratie speciaal voor kunststof kozijnen , bevestigd zonder boren of schroeven. Bekijk het assortiment en neem.


Kiest u voor een jaloezie of plissé gordijn ? Bij de Splendid Pliss kunt u kiezen uit drie stofsoorten: decoratief, niet doorschijnend en verduisterend. Goed slapen is voor iedereen belangrijk.

Met een verduisterend rolgordijn slaapt u beter en langer! Een cassette rolgordijn met zijgeleiders. Doordat de Splendid Pliss zonder boren of schroeven wordt gemonteerd op de glaslatten van het kunststof kozijn , ontstaat er een nagenoeg vlak geheel.


Daarnaast blijft uw vensterbank vrij, waardoor er meer ruimte wordt gecreëerd. Het schuif-systeem, geïntegreerd in een aluminium frame, zorgt er voor dat u het gordijn in . Ze bieden een groot aantal voordelen, zo zijn ze makkelijk te onderhouden en zorgt het buitenwerk voor een optimale isolatie. Kunststof kozijnen komen er meer en meer, Zonnelux biedt u daarom slimme oplossingen voor het plaatsen van raamdecoratie op maat in kunststof kozijnen. Deze zijn eenvoudig te monteren door te boren of plakken. De rolgordijnen worden geleverd met dubbelzijdige plakstrippen, twee montageclips en een kindveilige kettingspanner.


Nieuwsgierig naar de kleuren en maten die we aanbieden? Wil je het kozijn onbeschadigd laten en . Maar wat nou, als u kunststof of aluminium kozijnen heeft, deze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, dan gaat u hier niet in boren! U zou de rolgordijnen op de muur kunnen monteren, maar een montage in de dag is vaak mooier.


Gelukkig hebben wij een oplossing voor uw aluminium of kunststof. PerfectFit rolgordijnen plaatst u zonder schroeven en boren in uw kunststof , houten of aluminium kozijn. A-kwaliteit en zeer voordelig.


Hierdoor gaan de kozijnen. Perfect fit is speciaal ontwikkeld voor aluminium- en kunststof kozijnen en bestaat uit een 4-kaderig frame dat men tussen de glaslatten klemt door middel van clips die .

Want ook op kunststof kozijnen zijn gordijnen te bevestigen zonder dat hiervoor geboord of geschroefd hoeft te worden. Met onze gordijnen bepaalt u zelf hoeveel licht u . Denk hierbij aan jaloezieën, roljaloezieën, shutters (vaste maat jaloezieën gemaakt van faux wood), rolgordijnen en (verticale) lamellen. Zo mag er in aluminium of kunststof vaak niet geboord worden om de garantie op de kozijnen te behouden. Gordijnen , rolgordijnen en jaloezieën.


Alle raamdecoratie bij GAMMA. Ook duo rolgordijn, vouwgordijnen en plissé. Na het plaatsen van onze nieuwe kunststof dakramen werden deze erop gemonteerd. Van shutter tot lamellen.


Ik denk dat bij een Velux- dakkozijn , waarop alleen een Velux- verduisteringsgordijn gemonteerd kan worden uw reactie hand en voet heeft. Maar die waren echt verduisterend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts