woensdag 28 februari 2018

Boomstam tafel behandelen

Je oog is gevallen op een van de nieuwste trends: de boomstam. De boomstam kan op verschillende manieren verwerkt worden in het interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boomstamtafel ? Je kunt daarnaast ook zelf een schijf of deel van een boomstam behandelen voor in huis.


Op welke manieren je dit kunt doen, . Ik heb vandaag een nieuwe tafel gemaakt, de doorsnede van een boomstam met industriële wielen er onder.

Grijs geworden plekken opschuren (met de houtnerf mee!) tot de oorspronkelijke kleur terug is en opnieuw met olie behandelen (zie hierboven). Balsemen van het oppervlak Bij boomstamtafel. Dit beschermt tegen vocht en vuil.


Steeds vaker blijkt die droomtafel een hardhouten boomstamtafel te zijn. Dit is een robuuste, doch elegante tafel waar je moeiteloos met het hele gezin aan kunt zitten. Als de boomstamtafel eenmaal is aangeschaft, wordt het na verloop van tijd wel belangrijk om de boomstamtafel te behandelen.


Welke afmeting moet de boomstamtafel worden? Welk hout wilt u gebruiken? Hoe de tafel te behandelen ?

Let op: Zorg dat u volledig gedroogd hout gebruikt. Hout wat (nog niet helemaal) droog is gaat snel . Voor je begint met het maken van een boomstamtafel moet je met een goed plan komen. Hoe wil je de tafel behandelen ? Heeft u een eiken tafel en wilt u deze behandelen ? Eikenhout behandelen is niet lastig. We geven u graag een aantal tips over hoe u het beste uw houten tafel behandelen kunt. Met een onderstel op maat kunt u de tafel mooi laten aansluiten op uw inrichting.


Maar ook het tafelblad is qua uitstraling en kleur te beïnvloeden. De verschillende manieren waarmee een boomstam tafelblad te behandelen is, . Boomstamtafels zijn er in alle maten en soorten, waarbij de keuze voor het soort hout een belangrijke bepalende keuze is. Toffe Tafels weet de weg in houtland. Wij houden van bomen en respecteren . Ik heb een flesje ecoseal gekocht, op waterbasis, zodat de. Na jaar ziet het er nog als nieuw uit.


Ontdek en bewaar ideeën over Boomstam tafel op Pinterest. Meer ideeën over Houten tafel ontwerp, Koffer tafel en Logs. Een boomstamtafel is een mooi stukje natuur wat uw woongenot verrijkt.


De boomtafels van suar teakhout zijn uit stuk gemaakt en u kiest voor een afgewerkt boomblad.

Dit zorgt ervoor dat de werking van de teakhouten boomstamtafels tot een minimum beperkt worden. U heeft de garantie dat u een mooi . Een onbehandeld boomblad dient u zelf nog te schuren en te behandelen. Qua behandeling van een boomstamtafel zijn er ook verschillende mogelijkheden.


Zo kunt u kiezen voor een matte componenten behandeling. Bij deze behandeling ziet de boomtafel er onveranderd uit, maar is deze wel tegen alle vlekken bestand. Niets doen: Je hoeft de boomstam tafel niet te behandelen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat alles direct in het hout trekt.


Boomstamtafels vergrijzen van nature wanneer ze buiten staan, wanneer je hier helemaal niets mee doet . Wij leveren de boomstam tafel namelijk helemaal onbehandeld. Er zijn nogal wat vragen die je voor jezelf beantwoord moet hebben als je een boomstamtafel uit gaat zoeken. Ik heb zelf een salontafel gemaakt uit een onbehandelde boomstam.


Heb deze ontschorst en volledig op. Wat ik niet wil is dat de tafel een soort van glans gaat krijgen. Hebben jullie producten en of tips hiervoor ? Dus je kan de vet vlekken weg schuren ? De tafel staat hier nog maar pas, er is tot nu toe . Naast het behandelen van het blad in diverse kleuren is het ook mogelijk de onderstellen te spuiten in nagenoeg elke denkbare RAL kleur, veel gebruikte kleuren zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts