dinsdag 13 februari 2018

Onderzonwering terrasoverkapping

Het perfecte scherm voor uw terrasoverkapping : de VARISOL T2is een scherm dat onder de terrasoverkapping wordt gemonteerd. Naast haar filigrane geleiders en de mooi gevormde cassette overtuigt de T2in het bijzonder met het comfortabele gebruik. De nieuwe systemen met zip bieden nieuwe mogelijkheden om de warmte buiten te houden.


Laat u op maat adviseren door onze specialisten. De onderzonwering is de perfecte zonwering voor terrasoverkappingen en beschermt tegen licht en verblinding.

Ook geschikt voor grote terrasoverkappingen. Met Somfy smart home producten verbindt u uw buitenruimte. Kies en installeer eenvoudig uw elektrische terrasoverkapping zonwering automatiseringsoplossing. Geniet van uw terras welke tegen weer en wind beschermd is! Met een terrasoverkapping van glas kunt u uw tuinmeubels het hele jaar door buiten laten staan.


Bekijk deze referentie op onze website. Een veranda zonwering verhoogt het comfort van uw veranda of serre. De veranda zonwering houdt de warmte tegen en voorkomt verkleuring van uw spullen door UV straling.

De mogelijkheid bestaat om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak te plaatsen als aan de onderzijde. Ook op warme dagen geniet u van schaduw en een aangename koelte. Onderzonwering van Jumbo is de ideale zonwering voor uw overkapping.


Optimale temperatuur regeling in uw veranda, serre, of onder uw terrasoverkapping. Uiterst doeltreffende zonwering. In harmonie met uw veranda. U bepaalt zelf de warmte en lichtinval. Voor tijdens de warmste en zonnigste dagen.


Er bovenop is de meest effectieve manier, omdat zonlicht en warmte optimaal worden tegengehouden. Bent u op zoek naar aluminium terrasoverkappingen , een overkapping met doek of een ander type terrasoverkapping ? Een pergola dient vaak als overkapping boven een terras of pad om schaduw te geven en als groeiplaats voor klimplanten. Terrasoverkapping van glas met onderzonwering van weinor.


Benieuwd naar de mogelijkheden of op zoek naar tuininspiratie? Al bijna jaar uw specialist voor zonwering, terrasoverkappingen en kozijnen. Laat u inspireren en verleiden in onze ruime showroom. Door een doek te plaatsen onder het glazen dak heeft u de stevigste zonwering die mogelijk is omdat deze is omgeven door de sterke constructie van de terrasoverkapping.


Daarnaast zorgt dit doek voor de gewenste schaduw die een normaal zonnescherm ook biedt.

Zonwering onder glasdak ( onderzonwering ). Het doek van de Markilux 8is ook verkrijgbaar in. U heeft geen last meer van een lichtkier tussen de zijgeleiders en het doek. Door de tracfix hangt het doek ook mooi strak.


Wij Overkappen is uw specialist in overkappingen. Zo kunt u droog zitten en de zon van u hoofd weren. In dit filmpje ziet u hoe u de zonwering zelf stap voor stap kunt monteren.


In ons assortiment vindt u vele soorten terrasoverkappingen , glazen overkappingen, glazen schuifwanden, draaiklapwanden, textiel overkappingen en kunststof overkappingen. Denk hierbij ook aan de bijbehorende zonwering: onderzonwering en bovenzonwering. Voor elk type terras- of balkonbeglazing hebben wij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts