vrijdag 16 februari 2018

Houten bril op sterkte

Niet alleen denken wij het ontwerpen van mooie brillen voor u als klant, nee wij denken ook aan het milieu en de wereld economie. Hoentjen Dutch design wooden spectacles. De houten brillen van FEB31st worden volledig met de hand vervaardigd en bestaan uit lagen hout verstevigd met Carbon Fiber. Het is ook de eerste houten brilcollectie die volledig personaliseerbaar is.


Alle hout voor de FEB31st houten brillen collectie wordt op een ecologische manier verkregen. Volgens ons moet uw investering in een van onze houten brillen perfect zijn.

Hiervoor adviseren wij u niet alleen over de relevante esthetiek en wat het beste past bij bijvoorbeeld uw kapsel, gezicht, stijl en smaak, maar ook verzorgen wij zorgvuldige oogmetingen voor een perfecte houten bril met glazen op de juiste sterkte. De optiek van de toekomst! De houten zonnebrillen van Sightshapers zijn stuk voor stuk uniek en handgemaakt! There are no products matching the selection.


U ontvangt uw nieuwe bril binnen slechts enkele dagen, mét geslepen glazen in uw sterkte. Valt de bril onverhoopt tegen, stuur deze dan kosteloos en geheel zonder risico binnen 30 . Heb je al eens een houten bril gezien, ieder montuur is uniek door de mooie houtnerf, de kleurspelingen in het hout. De Napels Ebben is een prachtig houten design montuur voor mensen die niet bang zijn in het middelpunt van de belangstelling te staan.


Al onze houten brilmonturen zijn door een opticien te voorzien van glazen op sterkte.

Daar kunt u uw brilmontuur passen en staan onze opticiens voor u klaar met een gratis oogmeting of deskundig advies. Op basis van de oogmeting worden de brillenglazen van Pearle Opticiens perfect afgestemd op uw benodigde sterkte en kijkgedrag. Al onze brillenglazen zijn krasbestendig, anti-reflectie en bieden . De nieuwste trend op gebied van brillen zijn deze hippe brillen met glas. Het unieke montuur van de designbril is volledig vervaardigd uit Zebrano hout , een duurzame houtsoort die tot op heden voornamelijk werd . Deze verkopen wij helaas niet online. Gaan hiervoor naar de gespecialiseerde opticien.


Filteren op Prijs down Sorteren op Standaard down. Op dit moment heb ik brillen van Theo en van ProDesign, en ik ben me nu aan het oriënteren op een houten bril , vermoedelijk van Feb31st. Tegelijk met mijn huidige bril paar jaar terug ook een zonnebril op sterkte gekozen, Ray Ban, simpel rechttoe rechtaan-model, vrij smal ook, ongebruikelijk voor . Ons doel is om voor u de best passende kijkoplossing te vinden, zodat u weer prettig kunt zien. Of u nu kiest voor een bril of voor lenzen: wij staan voor goede kwaliteit en service.


Kom langs in onze winkel, ervaar de gemoedelijke sfeer en neem een kijkje in onze uitgebreide collectie brillen, kinderbrillen en zonnebrillen. Ben je opzoek naar een leuke houten bril ? Kom bij ons langs in Rotterdam. De uitstraling van een houten bril is subtiel en chic. Als je voor een 60′s look gaat kan dit momenteel ook perfect.


Houten brillen zijn en blijven uniek.

Ook zijn er buffelhoornen brillen met . Trendy handgemaakte houten zonnebril modellen. Heb jij al een houten bril op sterkte ? Prachtige houten zonnebrillen van maple, bamboe, zebrahout, teak. Alle modellen zijn heel licht van gewicht waardoor het dragen van houten brilmonturen heel aangenaam is. Eyelove Breda biedt u de mooiste monturen, brillenglazen van hoge kwaliteit en een perfecte service voor de scherpste prijs, inclusief gratis oogmeting.


Wil je een bril die je zowel voor veraf als voor dichtbij kan gebruiken? Dan spreken we over een multifocale bril. Hierin wordt de sterkte voor veraf en de sterkte voor dichtbij onzichtbaar in één glas verenigd. Op zoek naar een zonnebril ( op sterkte ) van een topmerk in Bemmel? Bij Thijssen Optiek in Bemmel zijn we ons ervan bewust dat een zonnebril op twee aspecten goed moet scoren: mode en oogbescherming.


Kies voor een zonnebril met Italiaans design, sprankelende kleuren en gemaakt van duurzaam hout. Ook de technische prestaties, de schroefloze designs, het ambachtelijke maakproces en het familiale karakter van dit merk uit Tirol maken van uw houten bril een blikvanger en gespreksonderwerp van formaat. Dit is echt een bril om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts