woensdag 21 februari 2018

Krassen pvc vloer

Zit er een kras in uw pvc click vloer? Een pvc vloer is uiterst krasbestendig maar er kan, net als in iedere andere harde vloerbedekking altijd een kras ontstaan. Zan glas en andere scherpe materialen zullen altijd funest blijven, ongeachte welke vloer u legt!


Reden voor paniek is er echter . Ontkrassen van vloeren en met name het ontkrassen van PVC of vinyl houtstroken was nog niet mogelijk.

Dit betekent dat u krassen kunt verwijderen van: Mflop TFD Expona Flexxfloors Therdex vloeren. Lvt Gerflor Hortus vloeren. Projectfloors Scala Ambient Viva floors.


Allura Forbo Tarkett Earthworks vloeren. Hallo Wij hebben een paar krassen op onze pvc tegel vloer. Als we het schoonmaken met water verdwijnt de kras even.


U heeft een mooie PVC vloer maar ondanks dat deze zeer krasbestendig is kan er altijd een kras of beschadiging ontstaan door zandkorrels, glas, stoelpoten of andere scherpe materialen.

Heel vervelend en vooral omdat de beschadiging vaak op een hele zichtbare plaats zit. De reden dat wij voor een PVC vloer hadden gekozen, was omdat dit de meest optimale warmte doorgifte had met vloerverwarming. Daarnaast zou het kindvriendelijker zijn dan tegels.


Na jaar zit de gehele vloer onder de krassen , ondanks dat we overal viltjes onder de poten hebben . Het is helaas niet altijd te voorkomen dat er hinderlijke krassen ontstaan in een mooie PVC vloer. Indien het een klik PVC vloer betreft zou de consument kunnen besluiten het beschadigde deel te vervangen. Bij PVC Glue-down vloeren is het vervangen van een paneel iets lastiger. Om krassen weg te werken of zoveel . U kunt deze kleine kwetsuren gemakkelijk zelf repareren.


STAVS beschikt over handige reparatiesets en andere hoogwaardige producten waarmee u uw vloer kunt . Wanneer uw PVC vloer wat oppervlakte krasjes bevat door bijvoorbeeld het schuiven van meubilair dan is het op verschillende manieren mogelijk deze krasjes te verwijderen. U kunt hierover altijd contact met VloerenCentrale opnemen, zij informeren u graag over de mogelijkheden! Livyn-vinylvloeren hebben een zeer slijtvaste topcoating die krasbestendig is - hij voldoet aan de huidige Europese technische normen - maar niet krasvast. Sommige scherpe voorwerpen kunnen. Hoe kan ik mijn Quick-Step PVC - vloer het beste reinigen en onderhouden?


Wat zijn slijtplekken en hoe verwijder ik ze?

Krassen of glansverschillen in pvc vloeren zijn moeilijk te verwijderen. Wij hebben de oplossing om uw pvc vloer te verwijderen van krassen ,glansverschil met onze unieke matte 2k coating. Voorzie stoelpoten, tafelpoten en andere schuivende meubelstukken van goede glijviltjes. Controleer regelmatig de stofzuigermon op een gegeven moment kan deze versleten zijn en daardoor krassen op uw vloer veroorzaken. Plantenpotten kunt u het beste op een schotel zetten.


Lekkende plantenpotten veroorzaken . Door een goede slijtlaag kunnen PVC - vloeren jarenlang mee terwijl ze nauwelijks krassen of indrukken vertonen. Een ander voordeel is dat PVC - vloeren qua dessin nagenoeg gelijk zijn aan een houten vloer. Met natuurgetrouwe dessins en voelbare structuren zijn PVC - vloeren een goed alternatief voor bijvoorbeeld . Laten we beginnen met het sorteren van welke soort vloeren beter bestand zijn tegen krassen dan de ander. Daarmee is de eerste kras al voorkomen bij de keuze van de vloer ! Op het gebied van krasbestendigheid zijn PVC en vinyl vloeren het best bestand en vloeren met een houten toplaag het minst . Eigenschappen van PVC op een rijtje. Kleine beschadigingen kun je met de Quick-Step Reparatiekit gemakkelijk in de oorspronkelijke kleur.


Toepassing: Professionele repair-set om om eenvoudig krassen te verwijderen van uw pvc - vloer of zeer diepe krassen minder zichtbaar te maken. Voordeel: Houdt uw vloer langer mooi door zichtbare kras. PVC Vloeren zijn van nature krasvast , heel stabiel, zodat het niet vaak voorkomt dat een vloer gerepareerd hoeft te worden. Toch komt een PVC vloer reparatie wel voor. En hiervoor zijn diverse mogelijkheden om uw vloer er weer als nieuw te laten uitzien.


Kleine krasjes , die tijdens het gebruik ontstaan, worden hersteld. Eventuele strepen van schoenzolen laten zich eenvoudig verwijderen. De naden tussen de stroken en tegels vloeien goed dicht, waarmee de vloer een betere vochtbestendigheid krijgt. Bij het niet uitvoeren van deze behandeling, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts