woensdag 21 februari 2018

Zonnescherm dakkapel

Heb je een nieuwe dakkapel en schijnt de zon recht naar binnen? Dan is het plaatsen van zonwering een goede optie. Bij zonwering kun je denken aan een zonnescherm of een (elektrisch) rolluik. Laat direct zonwering inbouwen bij de plaatsing van je dakkapel en bespaar op de kosten. Dakkapel met zonwering plaatsen.


Er zijn verschillende mogelijkheden als u zonwering op uw dakkapel wilt.

Rolluiken en screens worden het meest gebruikt. Vraag kosteloos een offerte aan! Krijgt of heeft u een dakkapel en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een rolluik? Vind hier uw mogelijkheden en prijsinformatie. Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.


Ideaal dus als u waarde hecht aan uw privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Door architecten worden ze veelvuldig toegepast op de grotere gebouwen, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor toepassing op . Lees meer over de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Bijzondere wensen voor uw dakkapel ? Kijk snel naar onze mogelijkheden! Schipper Kozijnen is al ruim jaar dé specialist in zonwering of het nu gaat om uitvalschermen, screens, markiezen, knikarmschermen of verandazonwering. Onze collectie zonwering bestaat uitsluitend uit absolute A-merken en wordt altijd geleverd inclusief garantie en montageservice. Wij bieden voor iedere situatie een . Een knikarmscherm is een gekleurd doek wat aan de muur gemonteerd is en vrijwel horizontaal uitschuift over een bestaand terras of tuingedeelte. Zo heeft u een soort van . Men kan kiezen voor zonwering aan d. Door een succesvolle start breidde, enige tijd later, dit assortiment fors uit met onder andere serres, kunststof kozijnen, garagedeuren en dakkapellen.


Gloudemans kozijnen en zonwering was, en is nog steeds, . Denk aan Knikarmschermen, screens, markiezen en uitvalschermen. Wilt u uw woning voorzien van zonwering en bent u benieuwd naar de prijzen? Ontdek de gemiddelde prijs per zonnescherm en bekijk hoe u eenvoudig bespaart op de prijzen van zonwering.


Een serre aanbouw of veranda is een juweel aan uw woning. Buiten wordt op een speelse manier binnen gebracht met een serre. En vice versa kunt u langer genieten. Een Serrola zonnescherm is eveneens verkrijgbaar met knikarm van solide staal met een uitval van verschillende lengtes.


Je plaatst namelijk een extra beschermingslaag. Een zonwering is toepasbaar op verschillende situaties.

Je kunt ervoor kiezen om zonwering screens te plaatsen bij bijvoorbeeld je kozijn, veranda en dakkapel. De zonwering wordt op maat gemaakt zodat het vervolgens netjes gemonteerd kan worden. Daglicht en zon weren op zolder.


Dit vanwege de beperkte ruimte die vaak op een zolder of bovenste verdieping aanwezig is. De Screenline zonweringsoplossingen van Pilkington Benelux zijn daarnaast eenvoudig te bedienen, wat wel zo . Dit zijn enkele accessoires die geschikt zijn voor uw dakkapel. Deze accessoires kunnen u meer wooncomfort en andere voordelen bieden.


Lees hieronder meer over deze en andere opties voor uw dakkapel. Zonwering, ventilatieroosters en isolatieglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts