woensdag 28 februari 2018

Screens ramen binnen

Indoor screens worden met een inox bevestigingssysteem discreet gemonteerd op het plafon de muur of het raamkozijn en kunnen een glasoppervlak tot 18m². We gaan hoevestijl bouwen en willen geen rolluiken aan de buitenkant om zo niet aan het landelijk karakter te raken. Dus screens (met motorsturing) aan de binnenkant is een oplossing, het kan en het bestaat, maar veelal weinig tot niet toegepast bij de bekwame makers van ramen en deuren . Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor screens.


Daarbovenop zorgt het voor extra licht in je woning binnen te brengen dankzij een afgerond design voor een optimale lichtinval.

Het Solscreen is niet enkel . Van Der Bauwhede adviseert u feilloos en zorgt voor piekfijne installatie. Screens voor ramen buiten of binnen ? Met een screen houd je het grootste gedeelte van de zonnestralen tegen voordat deze het raamoppervlak kunnen bereiken. Het glas wordt hierdoor minder warm en afhankelijk van het doek behoud je toch een doorkijk naar buiten. Zo combineert u vorm en functie optimaal.


De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij informeren u graag verder over alle opties. Na jaren research kunnen we u een compleet assortiment screens aanbieden, in verschillende formaten en afwerkingen. Verticaal of horizontaal?


Een screen aan de binnen -of buitenkant van de ramen ? Extra stormvast naargelang de beschutting? In de Brustor collectie vindt u vast het model dat aan uw behoeften voldoet! Door de zijgeleiding kunnen screens niet rafelen of uitlubberen als gevolg van harde win vorst of neerslag. De Suntec screen combineert een folie met een beweegbaar systeem.


Een reflecterende coating zorgt ervoor dat de straling en dus de warmte van de zon gereflecteerd wordt. Integrascreens zijn een strakke, verticale zonwering. Kwaliteit, efficiƫntie, energiebesparing en design kenmerken deze verticale zonwering.


Ook de openingsfactor en transmissiefactor van het doek spelen een rol. De openingsfactor bepaalt het doorzicht, de transmissiefactor hoeveel zonlicht er wordt doorgelaten. Zo heb je verduisterende screendoeken met transmissiefactor 0. Die vind je vooral bij ramen voor slaapkamers.

Met name in de zomer laten we onze huizen graag baden in het zonlicht, met grote raampartijen die buiten en binnen verbinden. Een voordelige, fraaie en effectieve manier van raamzonwering die steeds vaker wordt . De inkijk van buiten naar binnen is beperkt. Zelf kunt u prima van binnen naar buiten kijken. De isolerende luchtlaag tussen de screen en het raam houdt in de winter de warmte binnen. Met een windvaste screen zit u ook op grote hoogte en bij . De screens lopen strak langs het raam en nemen nauwelijks ruimte in.


Verano verduisterende screens Verano Verduisterend screen. Met doekzonwering of screens regelt u het zonlicht op een dynamische manier. Omwille van de transparantie van de doeken blijft het buitenzicht met neergelaten screens bovendien helemaal intact.


Ook voor horizontale ramen , schuiframen en hoekramen biedt Renson een gepaste zonweringsoplossing. De warmte gaat bij binnenzonwering toch nog eerst door het glas tot in de woning en wordt pas dan geblokkeerd door de gordijnen, screens of luikjes. Gordijnen worden vaak als raamaankleding gebruikt, maar wanneer een aangepaste stof wordt gekozen, kunnen ze ook dienst doen als zonwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts