maandag 26 februari 2018

Trap altrex

Een huishoudtrap voor thuis of een bordestrap voor de professional. Trappen van Altrex bieden uitkomst op elk niveau. Dat is immers precies wat je zoekt: de beste oplossing op hoogte. Koop of Verkoop altrex op Marktplaats.


Altrex is een merknaam die inmiddels meer dan jaar klimoplossingen biedt met de nadruk op veiligheid en innovatie.

Onder deze klimoplossingen vallen ook ladders, trappen en steigers. Een ladder voor de doe-het-zelver of professional en standaard . Van simpele keukentrap tot Altrex ladder: GAMMA heeft ladders en trappen voor grote en kleine klussen. De Altrex Lima 5-treeds trap heeft een maximale werkhoogte van 3cm. Door deze hoogte is de trap ideaal voor alle werkzaamheden rond het huis.


De trap is lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen en heeft een eigentijdse uitstraling. Daarnaast heeft de trap ook een veilige steunbeugel, waar een emmer aan bevestigd . Altus - Verkoop Ladders, Rolsteigers en Hangbruggen: Taurus dubbele trapladder 2xtreden .

Met de SmartBox, de HandGrip, het vertrouwde DoubleDeck, de Altrex Mobile Safety QR-code voor de gebruiksaanwijzing en de moderne kleurstelling is en blijft de Altrex Double Decker altijd dé beste huishoudtrap! We hadden een keukentrapje nodig en na wat zoekwerk zijn we bij de Altrex Double Decker huishoudtrap uitgekomen. Deze heeft drie treden, eentje meer dan de meeste trapjes. De trap staat stevig, glijdt niet weg, is gemakkelijk in- en uit te klappen, licht en aan de bovenkant zit een bakje waarin je spulletjes kwijt kunt.


Kom je net niet bij de bovenste plank van je keukenkastje? De huishoudtrappen van KARWEI lossen dit probleem op. Ontdek de Altrex -collectie vandaag nog. Bekijk online of kom langs! Gratis bezorging vanaf 20.


Met de ergonomische HandGrip is het bordes nu nog gemakkelijker te borgen en te ontgrendelen. Bij KWINT bent u aan het juiste adres voor ladders, trappen en steigers. Voor elke klus hebben wij de juiste ladder, trap of steiger, allemaal van Altrex. ALTREX Falco Profesionele trap treden nu bij HORNBACH online kopen! Alleen professionele en bekende merken.


Ideaal voor afwerking zowel binnen als buiten. Solide PT- Lengte ingeklapt 1m5 Platform h… € 800.

Ga dan naar: Altrex Double Decker huishoudtrap 5. Voor veilig werken op hoogte is het beschikken over een goede ladder, trap , vouwladder of steiger erg belangrijk. Altrex heeft de passende klimoplossing voor iedere professional. Alle producten voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Zo kun je met vertrouwen op hoogte klussen . Dubbele trap CDO-Altrex kopen? Nemaco levert Altrex trappen tegen een zeer scherpe prijs!


Kijk snel op onze website voor meer informatie en het aanbod!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts