maandag 12 februari 2018

Raamfolie dubbel glas

Welk glas is geschikt om te beplakken. Thermische breuk kan inprincipe onstaat in elk soort glans. Het beplakken van een folie op een raam vergroot deze kans dat dit kan gebeuren.


Van enkel glas maak je als het ware dubbel glas , en dubbel glas krik je op tot HR-glas. Zo houd je de warmte beter in huis en verbruik je minder gas.

De folie wordt aan de binnenkant op het glas geplakt of je spant het op het . Is er een folie waardoor je wel vanuit binnen naar buiten kan kijken, maar niet van buiten naar binnen? Wat voor type glas heb ik? Kan ik zelf raamfolie aanbrengen?


Zoals u ziet is de Raamfolie kinderlijk eenvoudig te bewerken en op maat te snijden en aan te brengen. Het aanbrengen van de folie aan de binnenzijde of buitenzijde is een veelvoorkomende vraag. Enkelglas of oud dubbelglas.

Om inkijk vanaf de straat te beperken zou ik graag een gedeelte van m'n raam beplakken met raamfolie. Bij enkel glas of dubbelglas adviseren wij de folie aan de binnenzijde van uw ramen aan te . Nu heb ik me echter laten vertellen dat raamfolie niet geschikt is voor dubbel glas. Na verloop van tijd zou het glas gaan scheuren ? Een veel gekozen manier van isolatie is de toepassing van dubbel glas.


Het voordeel spreekt daarmee voor . Moet even helder blijven! Ramen ( hout ) zijn nu in perfecte staat (vaste deel schuifraam is onlangs GRATIS vervangen door Profel nadat er houtschade vastgesteld was na jaar !) Wanneer de folie plaatsen. Jaren geleden was het adviseren van raamfolie heel eenvoudig.


Er was toen alleen maar enkel glas of dubbel glas , en in combinatie met raamfolie ging dat meestal prima. Isolerende raamfolie is plastic folie die je voor je ramen plakt, met een stukje lucht ertussen. Je creƫert daardoor een extra isolerende laag. Gewoon raamfolie kan volgens mij geen kwaa heb ik zelf ook vaak gebruikt.


Maar als je een strook doet zal . Dus glas met een donkere raamfolie geeft meer licht door dan het licht van TL- verlichting. Echter het beste resultaat.

Het werkt dus beter isoleren net zoals de naam het laat vermoeden. Sommige fabrikanten beweren dat isolerende folie uw glas kan opwaarderen van bijvoorbeeld enkel naar dubbel glas , . Er zijn echter wel een aantal kanttekeningen te plaatsen bij het aanbrengen van folies op (bestaande) beglazing. Aanbrengen folie op isolatieglas. In het algemeen geeft een fabrikant van isolatieglas jaar garantie op isolerend dubbelglas. Deze garantie geldt uitsluitend voor het volledig dicht zijn van de eenheid.


Met deze Ecosavers isolatiekit brengt u een extra laag aan voor uw (enkel glas ) ramen. De lucht tussen het glas en de plastic folie zorgt voor een isolerende werking vergelijkbaar met het dubbele b. De werking van folie is natuurkundig gezien heel anders dan van dubbelglas. Dubbelglas werkt op basis van stilstaande lucht en folie werkt op basis van Emissiviteit – het vermogen van een materiaal om warmte op te nemen.


Simpel gezegd : als je zorgt dat het glas vanwege de folie moeilijk warmte op kan nemen kan . Alles over thermische breuk. Kun je raamfolie op dubbelglas aanbrengen. JA, als je maar weet wat je doet. Minder condens en warmer in huis. Met de isolatiefolie voor enkel glas heb je voordelig minder last van condensdruppels binnen doordat het isoleert.


Bekijk de isolatiefolie. Zowel in de winter als in de zomer heeft u er voordeel van. Met isolatiefolie raam bespaart u veel energie. Het verhoogt de isolatiewaarde van enkelglas naar dubbelglas en het is een doeltreffende manier om beter te isoleren.


Ideaal voor monumenten of woningen waarin u het glas niet mag vervangen. Energiebesparende folie voor dubbel glas verbetert het ruimteklimaat. Het vermindert de energie doorlaat in de winter (K-waarde word duidelijk verbetert).


In de zomer de totale energie afscherming van de Zonnestralen, dwz. Meesterfolie levert en plaatst zonwerende folie door heel Nederland voor zowel bedrijven als particulieren. Wij bieden zonwerende folies aan in diverse tinten, waaronder neutrale glasfolie , gespiegelde glasfolie en donker getinte glasfolie. Wilt u direct meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts