donderdag 15 februari 2018

Stalen wanden

Dit type systeemwand kenmerkt zich vooral door zijn tijdloosheid en elegantie. De stalen systeemwand geeft elke ruimte een moderne uitstraling doordat de wand een strak aanzien heeft. Beleef de sfeer van staal in uw huis of kantoor.


Roukens SteelLife is specialist in stalen deuren, stalen ramen en stalen kozijnen. Wij vervaardigen op maat, helemaal naar uw wens. Het is de eenvoud van het materiaal gecombineerd met onze expertise wat ons product tijdloos en veelzijdig .

Stalen wanden kantoor aanbieding of offerte vraag hem hier. Vraag hier advies en een offerte aan. Een nieuw en populair product bij Glass Inside is de industriële deuren look lijn.


Deuren en wanden omkleed met een stoere en robuuste stalen uitstraling. Lees snel verder en laat je inspireren. Wat is eigenlijk een industriële look bij glazen deuren en wanden ? Bij Schram Specials uit De Lier bent u aan het juiste adres voor de aankoop van een prachtige stalen deur of wand dat voldoet aan al uw wensen.


Alle deuren en wanden worden op maat geproduceerd en zijn beschikbaar in iedere gewenste kleur.

Echter wordt er ook vaak voor een wax behandeling gekozen. Stalen deur met glas stalen wanden douchewand van staal. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Slotkast gewoon goed en netjes koker profiel.


Gepoedercoat in elke ral kleur montage in overleg met of. Smalle profielen, grote afmetingen, maximale lichtinval. Bij stalen wanden geven de lasverbindingen grote stijfheid aan de elementen.


Dit maakt het mogelijk om met smalle profielen relatief grote afmetingen te overbruggen. De elasticiteitsmodulus van staal is driemaal hoger dan die van aluminium. U gaat voor design, kwaliteit en flexibiliteit. Daarom kiest u voor de gesloten systeemwanden van Maars.


Consistent in kwaliteit en extreem veelzijdig in materiaal, eigenschappen, functies en inventieve toepassingen. Wat u ook wilt, wij kunnen het realiseren voor u. De solide basis en esthetische mogelijkheden van staal. Breed inzetbaar en door de gepatenteerde slimme klikverbinding snel te plaatsen.


Metaline wanden zijn stalen systeemwanden. Een mooie glazen binnendeur opent het huis voor meer licht, terwijl u ruimtes wel kunt afsluiten voor geluid en temperatuur.

Ook in kantoren geven stalen deuren een extra touch aan de inrichting. Ze geven een robuuste uitstraling met een klassiek industriële twist. Deze staal wand wordt opgebouwd door middel van gipsplaten met een dikte van 1mm die voorzien worden van een mm dikke staalplaat die over de gipsplaten wordt gevouwen. Door de wandpanelen direct tegen elkaar aan te plaatsen ontstaat er een verbinding waarbij geen gebruik gemaakt. Bent u op zoek naar een stalen binnendeur, een stalen wand met glas of stalen schuifdeuren?


Van Ee Metaal helpt u graag verder. In uw woning, maar ook in uw bedrijfspand. Wij leveren maatwerk, helemaal naar uw wensen.


We hebben ervaring met: stalen taatsdeuren . Bij Rhodos vindt u inbouw staalwand zwembaden van Cook en Pomaz Pool. Deze baden zijn opgebouwd uit een vuurverzinkte, meermalig gelakte staalwand. Het staal is van hoogwaardige kwaliteit en bovendien duurzaam, zo bent u verzekerd van jarenlang zwemplezier.


Dankzij de kwaliteit en sterkte van de staalwand . Metal stud wanden , zijn vaste systeemwanden gebaseerd op een stalen profiel in combinatie met gipspanelen en isolatie. Als u een glazen scheidingswand met industriële look wenst dan kunt u een keuze maken uit een zwarte stalen wand met vakverdeling of een volglazen wand met een zwarte omlijsting. De wanden kunnen worden voorzien van ( stalen) draai- of schuifdeuren. Bezoek onze showroom of vraag een offerte aan.


Twee ruimtes met twee eigen functies, maar toch een geheel uitstralen? Een stalen wand met glas is de perfecte oplossing. De dunne profielen en het strakke . Hierbij is een brandveilige stalen draagconstructie zónder (volledige) brandwerende bekleding prima mogelijk.


De constructieve opties worden hieronder kort weergegeven. Voor een uitgebreide toelichting: vakblad Bouwen met Staal 158.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts