dinsdag 27 februari 2018

Beton vloeren

Steeds meer mensen kiezen voor beton als vloerafwerking in hun huis. In dit artikel kom je alles te weten over de prijzen, werkwijzen en belangrijkste eigenschappen van de betonvloer. Overweeg je om een betonvloer te plaatsen? Info, prijzen, inspiratie en realisaties van betonvloeren voor binnen en buiten vind je hier.


Lees hier alles over het aanbrengen van mooie betonvloeren. Design-beton is al jaren specialist in het aanbrengen van stoere betonvloeren.

RMS betonvloeren voor al uw betonvloeren voor industrie en woningbouw. Ook terras en erf verharding kunnen we in beton naar uw wensen realiseren. Al onze vloeren zijn maat –en handwerk en zorgen voor een uniek eindresultaat.


Concraft co-creƫert voor iedere situatie een betonvloer op maat. Vijf vragen over onveilige betonvloeren. De instorting van een parkeergarage bij Eindhoven Airport bleek het gevolg van een constructiefout. Tientallen gebouwen in Nederland worden nu onderzocht op dezelfde fout. Enkele werden al ontruimd.


Voor het ontwerpen van een vloer zijn de volgende zaken van belang.

Zijn dit zware puntlasten, zoals het rijden van palletwagens? Is het een gelijkmatige belasting? Welke vlakheid moet de vloer hebben? Moet de vloer goed schoon te . Al jaren een begrip in beton!


Loos Beton vloeren is een echte expert op het gebied van het storten en monoliet afwerken van betonvloeren. Wij zoeken voor elke opdrachtgever de juiste oplossing. De meest complete serie staalplaten voor staalplaat- betonvloeren. Er zijn zes verschillende stalen profielplaten leverbaar voor korte tot middellange overspanningen (2-m). De vloerplaten worden op stalen liggers aangebracht.


Als deuvels worden aangebracht ontstaat een staal-betonligger, waarbij de . Milieuvriendelijk en vloeistofdicht beton , ca 18. Parkeergarage Damsterdiep. Onderdeel van project Nijestee Groningen, ca 32. Specialist in het beton storten en monolith afwerken. Stoer en robuust zijn niet de enige termen die op deze vloer van toepassing zijn, want afhankelijk van de keuzes die u maakt qua kleur en . Bij in het werk gestorte betonvloeren , die monolithisch moeten worden afgewerkt, hebben we in veel gevallen te maken met vloeren van parkeergarages en bijvoorbeeld bedrijfsvloeren.


Een betonvloer is slijt- en krasvast en gemakkelijk schoon te maken. Gratis een vrijblijvende offerte.

Ben jij benieuwd naar wat er past bij een betonvloer en wat de voordelen zijn? Lees gauw verder en kom erachter. Dit maakt de vloer ook uitermate geschikt voor mensen met een allergie.


Betonvloeren en woonbeton snel en vakkundig gelegd. De specialisten van G- vloeren adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen een offerte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts