woensdag 14 februari 2018

Onderhoud geoliede vloer

Het onderhoud van uw geoliede vloer. Olievloeren moeten regelmatig met zeep worden gereinigd en hebben het eerste jaar soms nog wat extra onderhoudsolie of -pasta nodig voordat het verzadigingspunt bereikt is. Hierna neemt het onderhoud juist af. Een olievloer kan plaatselijk gerepareerd of opgefrist worden.


De behandeling met parketolie is erg populair, aangezien dit dezelfde prachtige uitstraling oplevert als veel exotische houtsoorten hebben. Bij met olie behandelde houten vloeren komen de natuurlijke charme en warmte van het hout tot leven.

Parketolie biedt minder tot geen bescherming tegen slijtage, . Welk onderhoud vraagt mijn geoliede houten vloer ? Dweilen met water en speciale zeep. ONDERHOUD GEOLIEDE VLOEREN. Geoliede houten vloeren mogen pas na volledige droging van de olie of waslaag worden belopen, op zijn vroegst na uur. De eerste dagen na het oliën zijn zeer belangrijk.


Je mag dan niet met water op het parket en het parket mag dan ook niet worden afgedekt met bvb karton. De olie moet voldoende uitharden.

Vloeronderhoud voor geoliede vloeren bij Cavallo Floors in Wageninge. Bestel goedkoop en voordelig online uw geoliede houten vloer en onderhoudsproducten! In onze webwinkel zijn alle producten te vinden om uw vloer weer schoon te krijgen, schoon te houden en te beschermen tegen vocht en vuil. Wat is een geoliede vloer ? We spreken van een geoliede vloer ( olievloer ) wanneer uw houten vloer. Lees meer over Lecol Clean OH… Aquamarijn Clien-Z is een plantaardige vloerzeep die geschikt is voor zowel wekelijkse als maandelijkse reiniging.


Het maakt de houten vloer. Geoliede vloeren dienen altijd met een onderhoudsolie te worden onderhouden. Het beste is dit met regelmaat, afhankelijk van de gebruiksintensiteit van der vloer , te doen. Onderhoudsadvies Floorservice geoliede vloeren.


Wanneer u plaatselijk schade of matte plekken heeft aan uw vloer , is dit eenvoudig plaatselijk bij te werken. Olie vloeren zijn voorzien van een olie die opgenomen wordt door het hout. Door deze verzadiging wordt het hout van binnenuit beschermd tegen vocht en vuil. Om de vloer mooi te houden vereist deze echter wel onderhoud.


Om geoliede vloeren te onderhouden en optimaal te beschermen beveelt PARKET TREE een. Wat te doen vlak na aanschaf? Het is noodzakelijk een geoliede parketvloer direct na aanschaf met een onderhoudsolie te behandelen.


Let wel, dit kan pas weken nadat de olie op het onbehandelde hout is aangebracht.

Dit kunt u machinaal doen, maar ook met de hand. Doordrenk een doek met onderhoudsolie en . Opfrissen van: geoliede , UV- geoliede en met hardwax behandelde houten vloeren. WOCA Olie Conditioner wordt gebruikt voor . Best is om dagelijks uw vloer even schoon te maken met een stofzuiger met zachte borstel, mop of zachte keerborstel.


Regelmatig onderhoud - geoliede vloeren. Reinigend onderhoud - geoliede vloeren. Weinig gebruikt zoals slaapkamers en gasten- kamers. Hierdoor worden de poriën van het hout verzegeld. Een geoliede Di Legno vloer in topvorm houden.


Samen vormen ze een doeltreffende en gebruiksvriendelijke manier voor het onderhoud van geoliede houten vloeren. Onderstaande onderhoudsproducten zijn van superieure kwaliteit en samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Op praktisch alle merken natuur olie toepasbaar.


Het duurt altijd enkele dagen voordat de olie is doorgedroogd. Ontzie de vloer in die tijd zoveel . De charme van een Kroon Parket- vloer behandeld met olie is dat deze eigenlijk bijna geen onderhoud nodig heeft. Voor het opknappen en behouden van de toplaag is het raadzaam om een parketpolish aan te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts