woensdag 14 februari 2018

Zinken gevelbekleding

De verschillende RHEINZINK gevelsystemen onderscheiden zich door de grote verscheidenheid en toepasbaarheid in vrijwel iedere stijl. Gevelbekledingen van RHEINZINK zijn van een tijdloze schoonhei absoluut onderhoudsvrij en . Een zinken gevelbekleding is een voorbeeld van een metalen gevelbekleding. Ontdek hier de mogelijkheden en toepassingen van een gevelbekleding in zink.


Creƫer een duurzame, esthetische architectuur.

Zink past zich aan alle gevelvormen aan en is verkrijgbaar in verschillende oppervlakteaspecten Natuurlijk . Bekijk de producten onder GEVELBEKLEDING IN ZINK. Zink is het ideale materiaal om mee te werken en wordt vaak gebruikt voor gevelbekleding. Zowel voor grote als voor kleine gevels is zink een geschikt product om te gebruiken. Wat zijn de voordelen van zink als materiaal voor uw gevelbekleding ? Een gevelbekleding in metaal is ideaal voor een moderne woning.


Hun architecturele uitstraling maakt ze ideaal voor de afwerking of renovatie van een gevel.

Welke bekleding in metaal jij kiest, is afhankelijk . Elsen-Houben in Lummen (Limburg) is uw specialist in zinken gevelbekleding , zowel voor bestaande als nieuwe gevels. Contacteer ons nu voor meer info! Tegenwoordig zie je ze steeds vaker opduiken, de woningen die zijn voorzien van een gevelbekleding van zink. Deze gevels duiken steeds vaker op omdat het materiaal zorgt voor een absolute meerwaarde voor je woning. Kiezen voor zink is namelijk kiezen voor een tijdloos materiaal die precies zo kan worden . Het gebouw van uitvaartonderneming De Drechtstreek in Sliedrecht is bekleed met zinken felsbanen van type Iron Grey van Zinkunie uit Boxtel.


Deze felsbanen hebben een unieke lichtgekleurde patinalaag en ook nog eens een houtnerfstructuur. De gevelbekleding Iron Grey van Zinkunie is . Zink is van nature een licht een plooibaar materiaal en kan dus quasi alle vormen aan. Zinken gevelbekleding of zinken dakbedekking? Bekijk onze mooiste zink projecten in heel Nederland!


Samenwerking: In samenspraak met de heren Brouwer en Van Dijk hebben we de productie voor het zinken felsdak en - gevel mogen verzorgen. Ze hebben het zeer secuur . Titaanzink is uitermate geschikt als gevelbekleding voor zowel grote als kleine geveloppervlakken. Hiervoor kunnen ook de traditionele “dak”systemen uitstekend toegepast worden.

Daarnaast zijn toepassingen in cassettevorm en plankprofiel uitermate geschikt. Bij een goede voorbereiding van een zinken gevelbekleding. Zink is een duurzaam, onderhoudsvriendelijk metaal met een stijlvolle, moderne uitstraling. Het laat zich eenvoudig plooien en bewerken en is daarmee erg geschikt als dak- of gevelbekleding.


Wij hebben samengewerkt met onze klanten en hebben mooie resultaten behaald en dit binnen het budget en planning. Als toonaangevend dakdekkersbedrijf in Beerse zijn wij trots op ons . Ik heb onlangs een zinken gevel (staande naad) laten plaatsen. Op sommige plaatsen - waar de ramen bijvoorbeeld zijn uitgewerkt - zijn er nog sporen te zien van laswerk.


De aannemer bevestigde mij dat die na verloop zouden verdwijnen (corrosie van de zink). Flexibiliteit: naast deze duurzame voordelen is de flexibiliteit van zink misschien wel de grootste factor om voor dit materiaal te kiezen. Hierdoor ontstaat een grote architectonische vrijheid.


De meest uiteenlopende vormen zijn toe te passen. Zink kan naast het bedekken van een dak eventueel ook op de gevel van een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts