zondag 18 februari 2018

Witte vloer hout

Op zoek naar geschilderde houten vloeren voor bijvoorbeeld een brocante uitstraling? U bent aan het juiste adres bij Plankenland! De vloer is gemaakt van dakhout en geschilderd in een verf met verharder.


Vind houten vloer wit op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ontdek en bewaar ideeën over Witte houten vloeren op Pinterest. Een witte vloer van hout past bij veel interieurstijlen.


Met een witte vloer creëer je gelijk een grote rust en kalmte in huis door de lichte kleur. Deze trend is hot and happening! Het fijne van zo´n vloer is dat deze bij allerlei soorten woonstijlen past.

Bij een witte vloer denk je misschien gelijk aan een strand look, waar het hout. Silo was één van de eerste winkels in Nederland die deze vloeren aanbood. Intussen hebben wij al heel wat klanten blij gemaakt met onze vloeren.


In onze showroom kunt u de diverse mogelijkheden bezichtigen én bespreken. Eén van de producten die wij. In de collectie van KARWEI vind je ook een witte houten vloer.


Zo hebben we een wit geolied eiken houten lamelparket. Dit lamelparket bevat nog steeds de fijne warme uitstraling van een natuurlijk houten kleur, maar is nét even anders. Combineer bijvoorbeeld deze vloer met een witte muur voor een rustige uitstraling.


Onze keuze aan exclusieve houten vloeren is erg groot en er zijn veel combinaties mogelijk van dikte, sortering, breedte, kleur enzovoort. Wij helpen u dan ook graag met kiezen in onze showroom in Schagen of Amsterdam. Schitterende transparant witte houten vloer van Europees eiken: geschuurd en rustiek.


Koop deze transparant witte houten vloer nu online voor slechts € 36. Moderne witte houten vloer van de beste kwaliteit Europees eiken: geschaaf met V-groef, rustiek. Bestel deze witte eiken houten vloer nu online vanaf € 38.

Ook bieden wij verschillende voordelige laminaat vloeren van hoogwaardige kwaliteit aan. Liever een natuurlijke hout kleur laminaat? Bekijk ons Eiken Hout laminaat.


Wist u dat er ook luxe laminaat Tegels beschikbaar zijn ? Groot assortiment houten vloeren voor elke ruimte. Praxis: de plek om een houten vloer te kopen. Een houten vloer brengt sfeer en comfort.


Een vloer van het natuurproduct hout straalt elegantie uit, maar is bovendien ook eenvoudig schoon te houden. Stop maar met zoeken naar tijdloos, duurzaam, stoer, puur en eerlijk. Heeft u het lef om te gaan voor een witte houten vloer met Woca Floorpaint? Houten vloeren in alle Ral kleuren.


Uipkes levert prachtige maatwerk houten vloeren in ruim kleuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts