maandag 26 februari 2018

Vinyl vloer onderhoud

Uw vinylvloer is eenvoudig om te onderhouden en om schoon te maken. Desalniettemin heeft ook deze vloer speciale aandacht nodig. Carpetright adviseert u graag. Vinyl vloeren tips, novilon onderhou vinyl vloer onderhouden. Lees onze tips in dit artikel.


Het onderhoud van uw vinyl vloer is zeer belangrijk.

Wij zetten handige tips op een rijtje voor het schoonmaken van uw vinyl vloer. Vinylvloeren kunnen heel wat troeven voorleggen. Je kan er qua design vele kanten mee uit en ze hebben een uitstekende prijskwaliteitverhouding.


Daarnaast is er nog een niet te onderschatten voordeel: vinyl is gemakkelijk in onderhoud. Om je vinylvloerbedekking in perfecte staat te houden, volstaan . Zorgeloos genieten: dat is waar onze Quick-Step Livyn luxevinylvloeren voor staan. De afgedichte toplaag met Stain Guard technologie helpt vuil en vlekken te voorkomen.


Een kunststofvloer is een vloer gemaakt van PVC of Vinyl. Deze vloeren beschikken over een flink aantal voordelen.

Zo zijn ze duurzaam, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor zeer intensief gebruik. Maar iedere vloer moet verzorgd worden. Onderhoud Vinyl : Simpel en efficiënt. De novilon vloeren hebben een sterke beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt. Afhankelijk van het gebruik . Het is raadzaam om tijdens het dweilen een speciale . Voor het onderhoud van vinyl vloeren leveren we de producten van Forbo en James, onder andere de reinigers en vlekken verwijderaars.


Een vloerbedekking van vinyl is een populaire keuze voor keukens en badkamers, want het is waterdicht en makkelijk schoon te maken. Vinyl is een goedkope vloerbedekking die er aantrekkelijk uitziet en een. Stof vegen met een bezem en stofzuigen zijn snelle en eenvoudige manieren om de vloer stofvrij te maken en “ scherp” vuil zoals zand te verwijderen. Verkrijgbaar In Vele Kleuren En Patronen.


Kom Naar Kooijman Interieurs. Een vinylvloer is gemakkelijk te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en wekelijks poetsen met water en een schoonmaakproduct specifiek voor vinylvloer is voldoende. Detergenten, straffe schoonmaakmiddelen of schuurproducten moet je vermijden, net zoals boenwas of oplosbare glans. Algemeen onderhoudsadvies Interfloor Vinyl.


De meeste Interfloor vloeren hebben een sterke beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt. Tevens zijn vinyl vloeren enorm duurzaam en hebben de vloeren een hoge slijtageweerstand.

Dit betekent dus dat de levensduur van deze vloeren erg hoog ligt. Het is erg belangrijk dat u uw vinyl vloer goed onderhoud en schoonmaakt, bij het schoonmaken van uw vinyl vloer raden wij u aan om rekening te houden met . Het systeem van reinigen kan bestaan uit het verwijderen van de oude waslagen en het opnieuw voorzien van een tweelaags verzegeling ( vloerwas ) of door het licht reinigen van de vloer zodat de oude waslagen blijven zitten. Diverse behandelingen mogelijk.


Quick Step Livyn Refresh is een onderhoudsproduct voor de periodieke behandeling van Quick-Step LIVYN ( Vinyl ) vloeren. Maar om ervoor te zorgen dat uw vloer doorheen de jaren zijn mooie luxueuze uitstraling blijft behouden, volgt u best enkele richtlijnen. Voor de schoonmaak volstaat een gewone bezem, een.


Van hout, beton en tegel patroon, tot vinyl vloeren met een textiel, metaal of design look. Daarnaast is vinyl erg makkelijk in onderhoud , geluiddempen gaat erg lang mee én is ook nog eens super .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts