woensdag 28 september 2016

Tuinkas profielen

Alle Perdok Kassen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Onze kassen behoren tot de beste die in Nederland verkocht worden. Het funderingsprofiel is zwaar uitgevoerd en eenvoudig te voorzien van grondankers.


Of heeft u om een andere reden tuinkas onderdelen nodig ? Hier vindt u een ruim assortiment tuinkas onderdelen.

Regenpijp Montageklem voor tuinkas ECObasic, Vitavia en Royal Well (stuks per verpakking). Bouten en moeren van aluminium voor Halls, Juliana en Vitavia-kassen. Gemakkelijk te bevestigen in de montagesleuven van de profielen. Doordat wij regelmatig kassen slopen hebben wij een uitgebreid aanbod aan gebruikte aluminium kasprofielen.


Wij kunnen, indien gewenst, ook nieuwe kasprofielen leveren. Lees meer over Aluminium kasprofielen . Alle prijzen zijn afhaal prijzen !

Ook andere maten beschikbaar op aanvraag. Ook kunt U bij ons terecht voor alle losse onderdelen voor een kas , bijvoorbeeld: Glas, Goten, Aluminium kokerprofielen, T - Profielen ,enz. Kortom wij kunnen alles leveren om zelf een kas te bouwen. Onderdelen prijzen op aanvraag. Nu heeft het skelet van je kas de nodige stevigheid en kun je verder met het plaatsen van de kunststof ramen.


De ramen gaan we plaatsen in zogenaamde aluminium U- profielen , deze zijn bij iedere bouwmarkt verkrijgbaar. In de onderkant van het profiel zitten normaalgesproken schroefgaten waarmee je . Alle aluminium profielen en afdek rubbers zijn nieuw. Met een speciale goothoogte van ca.


De kas is standaard voorzien van een enkele schuifdeur in de kopgevel. We kunnen de schuifdeur ook, zonder meerprijs, in de. Dit profiel is dan ook de ruggegraat van uw serre. Professionele hoekprofielen: Deze draagpijlers van de volledige constructie . Een groene kas past perfect in elke tuin.


De aluminium glasroeden in de tuinkassen zijn smal, zodat er veel licht in de kas kan doordringen. De ruiten worden of met klemmetjes of met rubberstrips in de aluminium profielen bevestigd.

De oplossing hiervoor is het gebruik . Prachtige glazen tuinkas met smeedijzeren profielen. De kweekkas type Euroserre maxi met borstwering, is eigenlijk hetzelfde als de standaard euroserre Maxi, maar bij de tuinkas met borstwering bestaat het onderste . Hoge kwaliteit en stabiele kas met dakramen, bestaande uit geanodiseerde aluminium profielen en warmte- isolerende holle ruimte ramen. Met grote schuifdeur en dakramen (ventilatie venster). Tuinkassen, hobbykas, kweekkas,.


Glasplaten zijn niet duur 2e hands. Voor tientjes heb ik glas genoeg voor mijn kas. Ik zit er aan te denken een houten frame te maken.


Met deklatten om de glasplaten op zijn plek te . Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Het aluminium van een Vitavia tuinkas , kweekkas of kas is standaard geanodiseerd.


Een onderscheidend verschil met andere tuinkassen op de markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts