maandag 19 september 2016

Vrijdragende trap

Op zoek naar een Vrijdragende - trap ? Wij zijn leverancier van vrijdragende - trappen voor iedere portemonnee. Bezoek onze showroom in Purmerend wij helpen u graag. De vrijdragende trap wordt ook wel een semi- vrijdragende trap genoemd.


Deze trap kenmerkt zich door zijn open en luchtige uitstraling.

Bent u op zoek naar exclusieve vrijdragende trappen die door middel van een uniek systeem worden gemonteerd? Bekijk dan nu de aparte trappen van Allstairs op de website. De zwevende trap, ook wel vrijdragende trap genoem is leverbaar als bouwpakkettrap. Hierdoor kunnen we u een goedkope zwevende trap leveren.


Van groot belang is dat de muur waarlangs de trap wordt aangebracht aan de eisen voldoet. Het moet minimaal een dragende massieve muur van 2mm dik zijn als u . Vraag een offerte aan voor deze trap ! Vrijdragende trap met afzelia treden, RVS balustrade en RVS handleuning met begin baluster.

Maak je woonkamer uniek met onze strakke vrijdragende trappen. Neem contact met ons op voor vrijblijvende offertes. De treden zijn rechtstreeks in de muur gemonteerd aan een zijde van de trap. De andere zijde is vrij en zweven dus als het ware in de open ruimte. Een minimalistische balustrade of zelfs alleen een muurleuning wordt hier bij toegepast.


Door de vrijdragende trap op deze manier te bevestigen is er geen . Zwevende trappen , of trappen met vrijdragende treden van hout, metaal of glas. Nieuw zijn de trappen met dunne treden. Nederlands) op mijnwoordenboek.


Terwijl Jon de eerste vrijdragende trap van Frankrijk op liep, ving hij glimpen op van talloze kamers vol met verborgen schatten. Mordechai wees hem op een aantal ervan. Je had de Salon Louis xiii met eikenhouten paneelwerk en schilderijen van graaf Albert de Balleroy, de Parijse aristocraat die ooit in Parijs een atelier . Deze trap, ook wel bolzentrap genoem wordt verankerd aan de muur.


See more ideas about Bb, Entrance halls and Foyers. Cement is hét kennisplatform van en voor constructief ontwerpers en constructeurs in de civiele bouw, woningbouw en utiliteitsbouw als het gaat om bouwen met beton. Dan moet je zeker een zwevende trap overwegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts