vrijdag 30 september 2016

Betonlook pvc vloer

Zoals de naam het al zegt hebben deze vloeren een betonlook. De vloeren met betonlook zijn op dit moment een van de grootste trends te noemen op interieurgebied. Ze worden weliswaar gewoon gemaakt van PVC maar zijn strak tegen elkaar gelegd waardoor uw vloer de uitstraling krijgt van een volwaardige betonvloer.


See more ideas about Floors, Midland texas and Slate. Kom langs of bekijk de collectie online.

De fraaie collectie bestaat uit kleuren pvc tegels met betonlook. De tegels hebben geen vellingkant en kunnen daardoor strak tegen elkaar worden geleg hierdoor wordt de uitstraling van een betonvloer gecreëerd. Door de Special Embossing wordt deze illusie versterkt.


Zo heeft VivaFloors een unieke vloer ontworpen . Waar de betonvloeren voorheen alleen maar in bedrijfspanden en fabriekshallen voorkwamen, is de betonlook vloer één van de grootste trends op interieurgebied van dit moment. En dat is natuurlijk niet voor niets. Met de betonlook PVC vloer heb je de voordelen van PVC en de looks van beton.


Deze collectie bestaat uit pvc -stroken en -tegels en zijn zowel ontworpen als gefabriceerd in Nederland.

Vloeren - Antraciet beton. Of je nu houdt van een robuuste en wat doorleefde uitstraling, van elegantie en verfijning, van strak en eigentijds of speels en eigenzinnig, . Heeft iemand ervaring met een pvc vloer in betonlook ? De pvc vloer leent zijn populariteit aan uiteenlopende producteigenschappen. Hard op zoek naar een nieuwe vloer maar wat lastig.


Laminaat is op zich een prima optie maar ik wil ook wel eens iets anders. Nieuwe meubels zijn een beetje industrieel dus een grijze vloer lijkt me mooi. PVC vloeren hebben een strakke uitstraling en kun je overal in huis leggen. Flexxfloors pvc vloerdeel stick tegel licht beton m². Eén van de grootste trends op interieurgebied is de Betonlook.


Een betonvloer is erg mooi, maar kent ook veel nadelen. Deze tegels zijn in kleuren verkrijgbaar en . Het heeft een lange levensduur, is slijtvast en makkelijk schoon te maken en geschikt voor vochtige ruimtes. Van hout- tot steenmotieven, GAMMA heeft het allemaal.


Check ons aanbod in de bouwmarkt of online. Expona: duurzame pvc vloeren met betonlook.

De pvc betonlook vloeren van Expona zijn de “groenste” vloeren op Nederlandse bodem. Ze bestaan voor uit gerecycled materiaal en hebben een duurzame en natuurlijke uitstraling welke de betonlook creëert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts