vrijdag 23 september 2016

Evers bouw

Evers Projecten en Bouw in Roermond is de specialist voor al uw nieuwbouw en renovatiewerkzaamheden. Bussum (Noord-Holland) door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld Mr.


Het insolventienummer van deze zaak is F. Nette en ervaren vaklui over de vloer gehad die in goed overleg super werk hebben geleverd. Ons woonplezier is door .

Vraag gratis offertes op maat aan! GP) Bussum en aldaar zaakdoende aan het adres Amersfoortsestraatweg 49. Evers Bouw , het bouwbdrijf voor vakmanschap en maatwerk. Activiteiten onderneming.


De omschrijving in het Handelsregister luidt ten aanzien van curanda: algemene burgerlijke en. Wij leveren namelijk al jaar kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen, zond. Join LinkedIn today for free.


Voor uitgebreide informatie over dit faillissement, ga naar . Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals de uwe, schrijf u gratis in op Kompass en verhoog de online zichtbaarheid van uw bedrijf.

Onze vakgebieden: Laatste beoordelingen. Er zijn nog geen beoordelingen aanwezig. Beoordelingen Evers bouw en aanemersbedrijf. Ontwikkelingsmogelijkheden.


Aanbevolen bij een kennis . Dezelfde visie vindt u terug in de wijze waarop wij de relatie met onze opdrachtgevers aangaan. Wij bouwen aan een langdurige klantrelatie . Direct contact of een aanvraag indienen bij deze timmerman in Barneveld? De meest volledige site met ruim 66. Bekijk de bedrijfsgegevens, adres en contactinformatie van timmerman J. Van KvK nummer, BTW nummer, RSIN nummer tot telefoonnummer, website en meer over J. Bouwservice - evers is eenallround bouw en timmerbedrijf en reeds jaar werkzaam in de bouw.


Een bedrijf dat afspraken nakomen hoog in het vaandel heeft staan. En vooral kwaliteit levert voor een. Wij doen alle bouwwerken. Aannemer in ruwbouwwerken.


Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Ook kleine verbouwingen zoals aanbouw of tuinhuizen,.

Voor bouwprojecten zoals nieuwbouw, verbouw en onderhoud bent u bij Bouwbedrijf Evers aan het juiste adres. Dakdekkersbedrijf Strijbos, Meijel. Driessens Bouwtimmerwerk BV, Panheel. Eijkerbouw Bouw- en Timmerbedrijf, Margraten. See what people are saying and join the conversation.


Onze gedreven vakmensen zetten zich graag voor u in. Evers wagenbouw heeft inmiddels ruim jaar ervaring in het produceren van aanhangwagens in allerlei soorten en maten, zoals markavan, verkoopwagen, draaischamel, aanhangwagen, marktwagen en marktwagens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts