dinsdag 20 september 2016

Ramen wassen met telescoopsteel

Je kunt ook gebruik maken van een telescoopsteel met bijbehorende opzetstukken, zodat je zelf de hoogte niet in hoeft. Maar met welke steel kun je als consument . De Leifheit Raamtrekker met borstel en telescoopsteel maakt ramen schoon en droog vlak na elkaar, met één borstel. De raamtrekker is als handwisser of gecombineerd met de niet bijgeleverde telescoopsteel te gebruiken.


Fijne lange telescoopsteel.

Bespaar de glazenwasser, met deze steel gemakkelijk de ramen op tweede verdieping lappen. Past weer prima op de rest van mijn leifheit spullen zodat je ook de dakgoot kan schoonmaken. Ramen wassen met telescoopsteel. Met Unger gereedschap ramen wassen. De borstel rust op het schoon te maken gedeelte, hetgeen ook het gewicht en de druk van de telescoopsteel verdeelt.


Het brede raakvlak van de borstel zorgt ervoor dat u. In ons assortiment vindt u veel verschillende opties in lengte en ook de functies verschillen. Op de bovenverdieping is hier al minder .

Wilt u weten wat u hiermee allemaal kunt doen en wat de verschillen zijn, lees . Vind telescoopsteel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Glashelder, zonder strepen - zo moeten ramen na het lappen uitzien. De juiste taak voor de Powerslide raamwisser van Leifheit en dat tot een hoogte van meter.


Tot deze werklengte kan de telescoopsteel van de Powerslide worden uitgeschoven, Daarmee is deze ideaal voor de serre of hooggelegen dakramen. Uitschuifbare telescoopsteel aan het zoeken om uw zonnepanelen of ramen te reinigen. Dan is deze professionele set de ideale oplossing. Met een telescoopsteel van meter kan je makkelijk en veilig in de hoogte poetsen.


Groot aanbod telescoopstelen in alle lengtes tot zelfs meter lang. Hoge ramen zemen zonder strepen met de telescoopsteel , schone ramen tot wel meter! Deze wisser is te gebruiken voor elk gladde oppervlak, onmisbaar thuis! Zeer stabiele en lichte telescoopstelen met een maximale lengte van meter. Gemakkelijk raamwissers, inwassers, borstels, stoffers en andere accesoires bevestigen.


Veilig werken vanaf de gron geen ladder meer nodig! Goedemiddag allemaal, Wij zijn vorig jaar verhuisd en ik heb de schoonmaakkriebels.

Nu hebben wij veel verdiepingen en ik kan alleen vanaf buiten de ramen lappen. Daarbij hebben we ook nog een garage incl hellingbaan. Aan die kant ben ik dus met een telescoopstok van meter begonnen met het . We hebben hier in de wijk al lange tijd geen glazenwasser meer rondlopen. Dus resteert er niets als het zelf doen.


De Leifheit Telescoopsteel met Powerslide is een vaste waarde bij het schoonmaken van ramen. De Unger houder met inwashoes klikt u eenvoudig op een telescoopsteel. Dankzij dit systeem hoeft u tijdens het ramen lappen niet gevaarlijk te balanceren op een huishoudtrapje. U komt overal bij, zelfs op grotere hoogte.


De telescoopsteel is uitschuifbaar, de lengte hiervan is afhankelijk van het model.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts