vrijdag 30 september 2016

Mennekes laadpaal

Home Charger voor garage en carport. Een losse stekker nodig voor uw laadkabel? Wij leveren u alles voor het laden van uw elektrische auto. Nieuw in deze catalogus is het complete AMTRON programma. Snel en veilig te bestellen via Laadoplossingen.


Dit laadstations kan opgesteld worden in een garage, carport of op een parkeerplaats nabij woningen of appartementen.

Met deze adapter Ratio maakt u van elk laadpunt een normaal stopcontact. Zo kunt u overal uw Twizzy opladen bij een publieke laadpaal. Kies voor Duitse laadkabel kwaliteit en laad u auto altijd veilig op in alle omstandigheden!


Laadkabel Tesla, BMW iBMW i. Wij weten alles van laadpalen en laadkabels. Wij helpen u graag op weg met de zoektocht naar het juiste oplaadpunt. Mennekes laadkabels type 2. Binnen 24u geleverd en laag in prijs.


Met een gewone type laadkabel kan je laden aan publieke AC-snellaadpalen ( AC=wisselstroom).

Aan welk vermogen je elektrische auto daar laadt hangt af van de ingebouwde lader in je auto én van de laadpaal. Mode wordt gebruikt door (semi)publieke laadpalen en is ook een goede oplossing voor thuis. Het laadpunt wordt tegen de muur. Stekker voor laadpunt Mode met stopcontact stekker type 2. Zeer fraaie en praktische laadpaal in zijn uitgebreide versie.


Deze laadpaal kan zonder het leggen van netwerkleidingen in jouw . MENNEKES Charge App RFID-kaarten met lokale Whitelist. De meeste AC- laadpalen ondersteunen een vermogen tot kW, maar je kan ook oplaadpunten vinden waar je aan kW kan opladen. Controlux installeert ook het laadstation voor uw auto.


Met deze stekker kun je bij vrijwel alle reguliere laadpalen laden. Dit is de meest gebruikte stekker in Europa. Bestel eenvoudig en snel op Laadpaalsenses. Zowel thuisladers als draagbare.


De laadpalen voor thuis en de draagbare laadpalen zijn de perfecte oplossing voor u als elektrische rijder. Openbare laadpalen leveren vaak krachtstroom en kunnen dan laden met kW , kW of soms zelfs kW. Bij een openbaar oplaadpunt duurt het opladen ongeveer twee uur, bij een snellaadstation ongeveer een half uur.


De gebruikelijkste locaties voor . Met een type stekker aan uw laadpaal kunt u uw auto opladen met 1-fase, 2-fase of 3-fase.

Mogelijkheden elektrisch laden. Green Planet biedt u meerdere mogelijkheden om uw elektrische auto op te laden. Beschikbare aansluitingen (laden met eigen kabel):.


Tevens zijn alle kabels in ons assortiment geschikt voor opladen volgens Mode 3. Op voorraad √ Snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts