dinsdag 27 september 2016

Foto tegel

Ben jij op zoek naar een unieke tegel met foto en tekst? Leuk om aan de wand te hangen of als geboortetegel. Je plaatst foto en tekst en hebt een unieke tegel.


Bekijk hieronder meer informatie over het maken van een tegeltje met foto ! Geef nu een prachtig tegeltje met foto aan iemand cadeau!

Veel plezier met het personaliseren van uw eigen gemaakte tegel met foto ! Ontdek en bewaar ideeën over Foto tegels op Pinterest. Meer ideeën over Foto onderzetters, Foto tegel onderzetters en Doe-het-zelf onderzetters. Hoe maak je een bedrukte tegel ? Upload een foto of ander ontwerp.


Bewerk de afbeelding naar eigen smaak. Bij Fotofabriek kun je zelf je eigen tegeltjes maken en laten bedrukken.

De tegeltjes kun je voorzien van een foto of tekst. Bestel snel op FotoCadeau. Maak een ontwerp met je favoriete foto of een boodschap en bestel online! Uniek persoonlijk cadeau.


Gratis geschenkverpakking. Snelle levering, binnen werkdagen. Laat uw eigen foto op tegel bedrukken bij Euro-Joe. Ook spreuken, namen of andere afbeeldingen kunnen wij voor u op een tegel printen. Wij leveren fenomenale Foto tegels op uw maat.


Op zoek naar een foto tegel tableau? Kies een foto en laat deze bedrukken op een tegel ! Hier vindt u alle informatie en een overzicht van aanbieders. Met een foto op tegel kun je alle kanten op.


Laat jouw eigen tekst of foto op een tegel drukken en maak jouw badkamer, keuken of woonkamer uniek. Je kunt de persoonlijke tegel aan de muur bevestigen, maar hem ook gewoon neerzetten.

De keramieken tegel is waterbestendig, dus maak je geen zorgen wanneer hij nat . Ontwerp zelf je eigen tegel voor aan de muur. Een origineel tegeltje met foto en tekst. Maatwerktegels maakt fototegels, fototegeltableaus, restauratietegels, decortegels en designtegels. Kies uit meerdere materialen en vormen. De tableaus met afbeeldingen op tegels kunnen tot meer dan 100mgroot zijn.


Onze tegels worden gemaakt van keramiek en zijn daardoor watervast. Wil jij meedoen met de interieurtrends? Dan ben je bij FotoOpAluminium. Een tegel kunnen we bedrukken met een afbeelding, foto of tekst. Decoreer je huis met een hardboard foto op tegel van FotoOpAluminium.


Jouw eigen gepersonaliseerde tegel fleurt de kamer op en geeft hetzelfde effect als een fotolijstje. Je kunt je foto op tegel een plekje in huis geven, maar hij is ook geschikt voor buitenshuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts