donderdag 15 september 2016

Aluminium dak

Zo zijn er specifieke systemen voor de gevel, voor het dak of voor beide. Met andere woorden toepasbaar voor de gehele buitenschil . Bij de metalen daken onderscheiden we vier soorten: de dakpanplaten, de zinken daken, aluminium daken en koperen daken. Als woningbezitter ben je enorm zuinig op je huis.


Het is immers voor jou zoveel meer dan alleen de plek waar je woont.

Wanneer jou woning best mag opvallen kies je voor een huis met een modern aluminium dak. Wij overwegen om met een aluminium dak te werken. Hoe staan jullie hiertegen over? De extreem lichtgewicht aluminium dak.


PREFA - Het dak, sterk als een stier! Uiterst resistent, onderhoudsvrij, onbreekbaar, roestvrij en storm-proof. Betondakpannen, jaar , € 50. Kleidakpannen, jaar, € 60.

Blikvangers zijn het dak - en gev. Aluminium , jaar, € 75. Maak de droge ondergrond eerst stof- en vetvrij. Roer DAK - ALU voor en tijdens gebruik zeer goed op. De aluminiumpigmenten moeten goed gemengd zijn voor een egaal uitzicht en een optimale werking.


Op zoek naar een geregistreerd aannemer aluminium gevelbekleding? Meer dan jaar ervaring in het plaatsen van aluminium gevelbekleding en daken. Onze onderneming heeft jarenlange ervaring met het produceren van hoogwaardige aluminiumprofielplaten voor dak en gevel. Wereldwijd zijn wij een betrouwbare partner voor architecten, bouwondernemingen en onderaannemers.


DESIGN EN KWALITEIT ZONDER COMPROMISSEN De ideale oplossing bij veeleisende omstandigheden! OP MAAT VAN ELK PROJECT De kleine en bijzonder lichte aluminium schingles van PR. Die expertise zetten we ook in voor de productie van mobiele overkappingen voor op het land. Deze mobiele daken bestaande uit aluminium schuifluiken kunnen gebruikt worden voor tal van landinstallaties . Kalzip GmbH is marktleider in het segment van de industrieel geproduceerde felssystemen van aluminium.


Het Kalzip industriedak is het duurzame alternatief voor platte daken van industrie- en bedrijfshallen. Dit daksysteem is ideaal voor bouwplannen waarbij opdrachtgevers, planologen en architecten extra waarde hechten aan onderhoudsvrije dakbedekking, duurzaamheid en de veiligheid van een harde dakbedekking. Standaard FalZinc combineert de voordelen van aluminium met de uitstraling van gepatineerd zink.

Kalzip felsbaar aluminium wordt al vele jaren ingezet voor expressieve daken. Dark Falzinc doet hetzelfde, maar dan met een antraciete afwerking en TitaanZilver heeft het uiterlijk van gepatineerd aluminium. Als innoverende groothandel en producent bieden wij u het beste in aluminium en RVS afwerkprofielen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts