donderdag 22 september 2016

Novilon badkamer

Novilon kun je in het hele huis plaatsen en dus ook in het toilet, de keuken en eventueel de badkamer. Ook in combinatie met vloerverwarming. Bovendien is Novilon uitgerust met Aquagrip. Dit maakt de vloer stroever waardoor uitglijden op natte of vochtige vloeren bijna onmogelijk wordt.


Hier vindt u de meest gestelde vragen met betrekking tot onze Novilon producten. Kan Novilon in de badkamer worden gebruikt?

Zit uw vraag er niet tussen, dan kunt u uw vraag stellen via info. Vinylvloeren worden veel gebruikt in de badkamer en dat is niet verwonderlijk als je de kenmerken op een rijtje zet. Ze zijn in eerste instantie bestand tegen vocht en water.


Tot slot kan je met het vinyldesign heel wat . De oude houten planken vloer hebben we vervangen door watervast plaatmateriaal (beton was geen optie). Hier overheen ligt nu een vinyl vloer ( Novilon ). Het enige wat nu nog rest is het kitten van de . Hallo, om de saaie badkamervloer van op te leuken, willen wij daar zwart wit geblokt vinyl neerleggen.

Nu vragen we ons echter af of dit zomaar kan zond. Hallo, Ben eens aan het kijken om in mijn keuken badkamer iets nieuws te leggen ipv die lelijke vinyl van de vorige eigenaar, allee lelijke vloer in keuken wel. Hebben er mensen ervaring met novillon, is dit een goed alternatief om niet alles te moeten gaan uitbreken? Hoe kan ik de voegen in de badkamer het beste schoonmaken?


Welk stucwerk is geschikt voor de badkamer ? Wat is een gerectificeerde tegel? Wilt u laminaat in de badkamer of keuken leggen? Hebt u zin om uw badkamer te vernieuwen?


Wat dacht u van een waterdichte, mooie en praktische oplossing die bovendien eenvoudig is om aan te brengen ? Dat is het geval met siermuurbekleding van vinyl. In een oogwenk ziet uw douchecabine er weer als nieuw uit. Novilon is kamerbreed (4cm) en is samengesteld uit een licht verende onderlaag en een harde, slijtvaste toplaag. Het is comfortabel, waterbestendig, zeer eenvoudig in . Het sterke materiaal is daarom geschikt voor alle ruimtes in je huis, dus ook voor de keuken en de badkamer. De Novilon collectie van Forbo bestaat uit ruim kleuren in twee prijsklasses: serie zilver voor € 19.


Daarnaast voorkomt het materiaal. Er kan onder meer gekozen . Een collectie die de twee producten combineert waar Novilon bekend om staat: kamerbreed vinyl en luxe PVC .

Altijd de allerlaagste prijzen en de scherpste aanbiedingen. Op zoek naar een makkelijke renovatie-vloer? Ben je toe aan een renovatie van je badkamer of keuken? Dan is het misschien het uitgelezen moment om ook een nieuwe vloer te leggen? Novilon is de ideale vloer voor veel plekken in het huis.


Novilon voor op de vloer maar ook geschikt voor de wanden. Vinyl is relatief goedkoop, duurzaam, zacht en warm aan de voeten, supermakkelijk in onderhou vochtbestendig (dus geschikt voor keuken en badkamer ) en leverbaar in diverse structuren en dessins zoals. Novilon is een merknaam van Forbo en zowel in kamerbreed vinyl als in PVC stroken en tegels te verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts